Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nehezen veszi a fordulatot akkor nem e véletlenül a úszóház vákkumos lett? mert a túlfolyónak nem szabad dugulásnak lennie.
mert én ezt most tapasztaltam meg a bing 17-esnél a puch M50-esnél :)
Hehe az én Mustangom 3. ban is alapjáraton nehezen de elindult.:D
Azért mert a KTM pl-nél sok a elektronikai gond, meg a hátsó kerék szar, és bár sokszor akartam szerezni csak nem bontják meg sokan. meg stb. nem olyan bika motor meg sem a stílusom..... a honda viszont ahogy nézem mindene eredeti csak egy két kókány van de meglehet csinálni szépen. és azt viszon jobban vinnének. és másszóval csak karbi gondja volt és behangoltam és elég erős lett mert 2-esben simán elindult. ezekszerint ennyire nem lehet gyenge a blokkja. előtte az volt mert túlsok benzint kapott, majd ha lesz időm a kiput is megnézem és ha kell kipucolom:) és akkor ismét szupi moci lesz.
Nézd meg a videóimat. Ha jó állapotú a Daytonád akkor kb így kell mennie (az enyém már eléggé tisztításérett a kormos henger kipufogó kombótól)
Mellesleg az SLH karbiknál sokat lehet szívni a beállításokkal. Pl fél illetve negyed fordulatonként is nagy külömbség jön elő a dúsítócsavar állítgatásával. A benzinszintet én spec úgy állítottam be összeraktam kipucolva a karbit rá cső illetve tölcsér. Teleöntöttem benzinnel és fent megnéztem meddig van (ahová a súbertű megy) aztán addig állítottam ameddig megfelelő nem lett (most nem mondom meddig mert nem emlékszem, de iszonyat sok időm ráment mire rájöttünk faterral mit hogyan merre) Az a gondom vele hogy alapjáratról (600 körüliről kicsit nehezen veszi a fordulatot)
Miért is cserélted? A KTM ért? Ha azért akkor nem érte meg. Ezt már néztem jóideje, de sok munka van vele és a sok alatt naaagyon sokat érts
És mégis hogyan szeretnéd papír nélkül használni?
amúgy mit szólsz a hondámhoz? tom randa de jól műxik mindene jó. :) és a tomossal mizujs?
ja :D már mióta.... puchi bizonyítsd be!
Üdv!
Nekem Cobrám van. Majdnem ugyan az a motor hajtja csak az enyém vizes meg picit erősebb de lényegében ugyanaz. Ha kell alkatrész akkor szólj mert van.
bár nem most lenne jó csak tavasszal... Másik hogy egyenlőre nincs KP semilyen formában :S ÉS a motor milyen állapotban van motorikusan. meg műszakilag hogy milyen? Mert ilyet szerettem volna felújíteni nagyon szépen. és a faluban, szállítani vele mindent. fát, árut, a önkormányzatnak segíteni stb...
Kitudja lehet már meg sincs neki. Sőt. Még videót vagy egyebet sem láttunk róla..:D
Akár replika, akár nem. ezt is meg fogom sétáltatni tavasszal, ha minden igaz, majd ott kiderül, mennyire versenymoci vagy sem.
Puchianer "on tour".!nyisd meg a2010-es találkozót is!
http://translate.googleusercon...
Amíg én égek, ott fogok motorozni, amíg te még be sem indítottad Gyere át a fúvókáért, már mondtam.
Utcai motor ez csak jól néz ki meg race hangulatú.
Csak el ne dobd...
http://youtu.be/SkbahXiN1vw

Hát a végén nagyon kacarásztam.
"...de nem Simsont."
Ezért a mondatodért fogsz a purgatóriumban senyvedni az idők végezetéig
Am üdv itt, aggyá fúvókát!:)
Ha nagyon kell, tudok faragni az áron.
bocs most néztem meg a linket:)
hol van ez? mert elég régóta keresek ilyet :) bár mezőgazdasági gépnek csinálnám meg. és van mi papírja?
Ok majd ha mégis meggondoltad vagy ha egyszer aktuális lesz.