Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mért nem szép
És ez szép?
Nem, csak fényes.
ien lett polírozás után, még h nem polírpaszta...
Érdekes oldal Karburátor ügyileg!
http://www.faak-tillmanns.com/...
Önmagában szinte semmit nemér ha egyből ronykorongozol oda nagyon komolyan előkell csiszolni stb stb.
Sok munka de ha összeszedem magam idén még megalkotom a tükörpolíromat csak még nem tudom min.
Hello

Ez még nem szép a szépülésnek csak a fázisai vannak rajta de ott még nem volt tökéletes!
Egy korábbi részben már leírtam a menetét keress vissza vagy használd a topic keresőt hátha megtalálod kilehet tükörre polírozni nem nagy hadművelet de rengeteg szöszmötölés és az ujjaid totál kikészülnek a végére.
Slampixxx! Kész a kandallód, jön a tél, az enyém ilyen lett!
Rozsda és reve eltávolitásakkor használják festés előtt,nagy szériáknál,minimál bérért!
ez egy gyárból lett hozatva polírozó paszta
Ezmiez?
Vegyél pasztát nagyobb áruházakban.
Állj!
Az hogy te szétgányoltad a dolgokat és ipari hulladékokat veszel attól még nem szar.

Nekem kiválóan működnek, és nem csak nekem!
Vagy puchi?
Na- na, nem hagyott az még sz.rba!
Iennel szeretném csinálni:
Huha ez gyönyörű de hallod hogyan csináltad? a polirpasztát mivel oldottad stb adj msnt mert akk ma neki is állok.
Tükörre lehet.
Aluminiumot és a maxi blokkját.
mit polírozol?
Haljátok az miért van hogíy polirozni akarok és a rongykorong széjjel szakadozik?
de a blokkját gondoltam csak
Felesleges felújításon gondolokodni (főleg felújjítatásokon) sok idejig szétvan szedve nem tudod használni rámegy a gatyád stb.
Ha meglessz nekem ez aktm soha nem fogom eladni hanem az első fizumból majd nyáron teljesen gyárira flujittatom az biztos!
Sajnos több sachshoz volt szerencsém mint puchoz már megbántam a sachsot.Jókis faék puch az kell a népnek.
Sachs az egy fos trágya gány motor:-D
Roszmindőségű anyagból hanyag megmunkálás során nem megfelelő körülmények között előállított ipari hulladék selejt.
Mind a Zündapp mind a Sachs mind a Puch kiválló motorok nincs min vitázni :):)