Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah értem, oké!
ami linkeltél az valóban könyv. DE ez nem az hanem ez rendes album. Néz meg jobban a képeket! És bár könyvkötéssel van csinálva.
DE ez album!
csak a első két oldal van fotó benne meg a utolsó oldal! a többi lapja berakható fényképek!
Ez nem fotóalbum.
Ez fotókönyv.
Én is csináltattam, nem is egyet.

A lényege az, hogy a fotókat könyvszerűen nyomtatják ki.
Itt van pár példa.
Bocsi hogy telefonnal fotóztam le :S bár élőben sokkal szebb:)
Ezt kaptam karácsonyra a feleségemtől :) egy fotóalbum ami majd tehetek bele képeket.
Viccesen találtam valaki észrevesz valami furcsát?
Nah készítettem pár képet neked
Ok de most a nepperde áll mivel nincs semmi motor ami olcsó lenne. Amúgy is félre akarok rakni az autóra.
Addig lazán össze lehet nepperkedni.
Meg félrerakni.
A pénz nagy úr.
Akkor gyere te is!
Jól bírja a Puch. Több mint 2.5 éve raktam össze azóta meg csak a kötelező karbantartásokat végeztem el (gyertyapucolás karbitisztítás) Ok kitörte a főtengely a kuplungdeklit, de az az én hibám volt mert összerakásnál nem tudtam hogyan kell a tehermentesítőt beállítani.
Nincs semmi bajom vele. Épp hogy nagyon is jó lenne. Szétnevetnénk magunkat!:D
Nem akarok belemenni a Puch fikázásba, de a Zündapp méltán híres megbízhatóságáról.
Ami el akar romlani, előbb-utóbb úgyis elfog. Ez ellen nincs mit tenni.
Természetesen csakis megbízható motorral érdemes elindulni.

Mi bajod a Hollandia hétvégével? Olvastam már olyan találkozóról, hogy van sátrazási lehetősége. De a holland haverok szerintem tudnának szorítani némi helyet, akár a kertben is. Majd még beszélek velük.
Nem megy semmi tönkre. De azért pótblokkot kéne vinni...:D Hollandiában persze, hogy egy egész hétvégét el kell tölteni. Biztos vicces lenne...
Oda-vissza út 2-2 nap (csak terv, lehet 3 nap, tuti van látnivaló útközben, attól függ mennyire haladunk, mennyit nézelődünk, fotózkodunk ), Hollandiában meg tuti el kell tölteni legalább 1 hétvégét (szállás szerintem megoldható, van 2 haver is).
3000 km, 4 literes fogyasztással, 120 liter üzemanyagra van szükség. Az 42.000 Ft, 350 Ft/liter számolva. (+ 2T)
Szállásra nem terveztem költeni, bár Dél-Csehországban van elvileg egy szép faházas weekend (Simsonos írásából).
Étel/ital mindenkire rá van bízva.

Mondjuk 60E körül van az összköltség.
+ ruha, felkészülés, némi alkatrész, ami esetleg tönkremehet.
és hány nap ra tervezed? és mennyi lenne a összköltség? (benya, szállás, kaja, egyéb)
Az igen!....
Hazafelé pedig München (Zündapp gyár), Sigmaringen (Zündapp múzeum) és esetleg Alpok.
Nagyvonalakban 2500-3000 km.
Hollandia.
mennyire messzebbre gondoltaD? hova?