érdekes csak itt hogya 5-6 ütembe fúja be a gőzt meg ki. amúgy alapelv 4 ütemnél.
bár úgy lett volna jó ha 5 és 6 ütemnél nem a hengerbemenne hanem a forgattyúsházba. hogy amikor sűritene akkor alulról nyomna fel a gőz. mert akkor ezáltal könnyítene a kompressziózást. nem? lehet hogy hülyeséget mondok.... :S
szia tudnál nekem képeket küldeni az imola hengeréről mert nekem van egy puch imolám és elég furcsa rajta a henger mert ahová a karburátort fogatjuk ott 3-rom menetes rész van van a két felfogatás meg felette egy hogy az miért van ott nem e esetleg valamelyik motoré van rajta cobra vagy valamelyik
Szia Puchi!Beszéltem múltkor az úriemberrel a Monza cuccokkal kapcsolatban,azt mondta hogy hív!Eddig nem hívott.Tudsz esetleg valamit róla ,aktuális még?Vagy hirdessem tovább?Köszi!
Na, valami ilyesmit szeretnék én is. Csak jóval messzebb!
Akkor kell az a BM Gokartblokk? Ha igen mondj már valami árat rá mert annak idején abbamaradt.
bár úgy lett volna jó ha 5 és 6 ütemnél nem a hengerbemenne hanem a forgattyúsházba. hogy amikor sűritene akkor alulról nyomna fel a gőz. mert akkor ezáltal könnyítene a kompressziózást. nem? lehet hogy hülyeséget mondok.... :S
http://nl.kapaza.be/belgie/puc...
KS 175
A25
Vettem még pár korabeli fotót (50-es évek), meg 2-3 japán prospektust is. Azokról majd infózok, ha megjöttek.
Nem tudok róla sajnos semmit de dobj neki egy SMS-t hátha eszébejut.
Csak neked:-D