Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés pillanat lekapom gyorsan de kicsit hiányos pontosabban két index nyil hiányzik belőle meg a fordszám mérő.
Képet kérek arról a panelról km órával.
Azért, mert minden nap hírdeted.
Rakd fel valami motoros hírdetési portálra.
Rendbennddd:D
itt akkor értemes eladni akkor amikor épp keresnek vmit. és másik elg ha kéthetente rakod be amúgy ott a apró gomb arra tedd fel a cuccaidat. és bár jobban ott keresik ami kell ha nincs akkor idejönnak a fórumba. világos?
jóok.. akkor legalább kisegítettem ezzel :)
Mert hirdetem az eladó cuccaimat?
Felőlem, de ezzel csak utálatot váltasz ki mindenkiből...
Akkor rakom be amikor akarom üdv!
Nem volt hozzá motorom eddig azt sem tudtam milyen blokkra való a hengerszett.
Betetted a képet a blokkról/hengerről utána a belsejéről akkor tudtam csak meg,hogy ez mire való.
Nem kell minden nap berakni.
Ujra Hirdetem alkatrészeimet akinek kell vegye vigye:):D az alábbiak vannak:Két magnesium kerék,panel km órával (VDO),első hátsó sárvédő(Nickelezett), Bing1/14/148 Karburátor, blokkcsavarok, Első teleszkóp kompletten,Benzintank,első lánckerék, akinek kell valami irjon.
Slampixxx lehet hogy ismered?
http://members.chello.nl/fglou...
:D és milyen motorod volt ez? bár két féle dugó volt benne egyik vmi metero volt a másik nem tom de megnézem amior jó idő lesz. amúgy alap. 39,00 méret.
okéoké..
Ugyan ilyen hengerszettem van nekem is
Csak dugó nincsen hozzá.
Köszi,de ha valakinek fetreng otthon hasonló az kiáltson
miazhogyvan-e
Direkt ott a link, nem fogom neked kikeresni...

Ami kell, összeírod, elküldöd a pontos linket, nevet, elutalod az árát, és megrendelem.
nem értem hogy mit írtál.
kéne vmi denfeld gumi szett.(markolat pedál váltócucc) ha van.. meg 17-es hez bingkarbi felújítószett.
Pedig jóaz.Kigörbíti aztán kész.
de membrános vagy réses fotog nics a szivooldalrol.
meg a bele is
De annak nem olyan a felfogatása. először ezen gondolkoztam de nem. inkább a gyári legyen rajta csak 17-essel.
amúgy 14 és 17-es típusazonos csak más a mérete.