itt akkor értemes eladni akkor amikor épp keresnek vmit. és másik elg ha kéthetente rakod be amúgy ott a apró gomb arra tedd fel a cuccaidat. és bár jobban ott keresik ami kell ha nincs akkor idejönnak a fórumba. világos?
Nem volt hozzá motorom eddig azt sem tudtam milyen blokkra való a hengerszett.
Betetted a képet a blokkról/hengerről utána a belsejéről akkor tudtam csak meg,hogy ez mire való.
Ujra Hirdetem alkatrészeimet akinek kell vegye vigye:):D az alábbiak vannak:Két magnesium kerék,panel km órával (VDO),első hátsó sárvédő(Nickelezett), Bing1/14/148 Karburátor, blokkcsavarok, Első teleszkóp kompletten,Benzintank,első lánckerék, akinek kell valami irjon.
:D és milyen motorod volt ez? bár két féle dugó volt benne egyik vmi metero volt a másik nem tom de megnézem amior jó idő lesz. amúgy alap. 39,00 méret.
De annak nem olyan a felfogatása. először ezen gondolkoztam de nem. inkább a gyári legyen rajta csak 17-essel.
amúgy 14 és 17-es típusazonos csak más a mérete.
Rakd fel valami motoros hírdetési portálra.
Betetted a képet a blokkról/hengerről utána a belsejéről akkor tudtam csak meg,hogy ez mire való.
http://members.chello.nl/fglou...
Csak dugó nincsen hozzá.
Direkt ott a link, nem fogom neked kikeresni...
Ami kell, összeírod, elküldöd a pontos linket, nevet, elutalod az árát, és megrendelem.
Nézz szét itt, jövő hónapban lesz egy nagyobb rendelés innen... Eltudjuk hozatni 1 csomagban.
amúgy 14 és 17-es típusazonos csak más a mérete.