Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jópofa a gyújt forgórésze is.....
persze mivel nálam csak jóformán yamaha fordul mg ezért yz80
jani barátom örzi a cuccait.
klassz blokk,mi ez?cross

Hát ja vmi dupla bölcsős váz pont jó lenne.Én is ilyenen ügyködöm,csak nem ilyen durva motor lesz benne.Levegős Sachs 6 gang,meg egy 8-10le.(50 es)Göndörtől akartam volna visszavenni az egykori Rs 125 spec kerekeimet,de nem adja.
mit szolnál hozzá raymund a zündapp vázba egy ilyet beletennék
26 le vinné már vagy 150-nel
Mi a helyzet a CO hegesztő projekteddel?
okés helló
igen de igy is megy ha rádobsz egy gyujtást.
na lépek.
üdv.
boldog karácsonyt mindenkinek!
Hogy fokozzam neked is és családodnak is!
Értem látom a képeket szóval ujj dugó nem ártana bele megy egy gyujtás
Én most Budakalászon vk,itt esik a havaseső,meg fúj a szél.

De. még nekem is azt írta ,h megy hozzád,még kérdeztem,pont most Karácsony első napján?

Boldog Karácsonyt neked!
Te figyeld most meg a slampi nem akar üzletet reggel még hívott hogy jön aztán rosszídőlett nem jöttek most meg meggondoltammagát vagy nem tudom mivan.
Ok,nincs szükségem a fékre.Egyébk nekem is van dupla tárcsás elejém,vagy az lesz benne ,v egy 280as szimpla,hogy féktávon emelgesse a hátulját.
470 oldal:[11712] hozzászolás.ha az elözöleg leadott hozzászolás utánn olvasol akkor mindent leirtam meglátod...
A dugó és a gyujtás mennyibe lenne a blokkba?
Hol lehet hozzájutni ennek a dugójához?
lui képet küldenél róla?
olcsolink
a (boltba) 2700 huf-tol már kapni uj tirit minek akkor a használt?Ha tuning gyujtáshoz akarod használni akkor csinálj egy állithatot.(örök élet +5nap)
627 oldal.[15650] hozzászolás.
a henger persejezett.
Szervusz Leirnád nekem kérlek nem találom!
Szia ha visszábbolvasol akkor kiderül hogy van egy 80ccm cobra blokkom elado és az állapotát,és árát is leirtam.Csere igazábol nem érdekel kivéve két dolgot.
üdv
Tisztelt Lui nincsen eladó puch cuccod mondjuk cobra monza vagy iesmi? blokk érdekelne legfőképpen
http://cgi.ebay.at/Puch-VZ-50-...

Na ez nagyon kéne a blokkja miatt
A féknyerget nem tudjuk megüzletelni?Akkor nem alkudok az árból az kéne nagyon a 80-as duplatárcsásításához!
nem emlékszem rá hogy hirdetném világosits fel egy linkel.
üdv