Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejelentkezés elutasítva...
Kereső meg nem hozta ki, cikkeket nem találtam...
GPracing.hu?
Tegezz nyugodtan, nem vagyok olyan vén. De tényleg nem.
Pont rossz időszakban kerestél meg, de igazából mostanában sokalltam be attól, hogy mindig más szarjait javítgatom, csinálgatom, sajátomra meg nincs idő. Megfogadtam, hogy nem, tényleg. Úgyis az volt a bajom, hogy nem tudtam nemet mondani.
Ja, sajnos megvan a csapat akikkel és akiknek dolgozom és nem tervezünk bővülést, sorry. Persze szívesen segítek bármiben, ha van valami.
cikkek-egyéb- műgyantázás 1-2
De van kereső is. Beírtam műgyanta, első találat :)
Persze ,jó nekem a január,február is..egyébk lehet lennének kerekeim a maga számára
De az új honlapon sehol sem találtam meg...
Illetve, lehetséges e, hogy közösen csináljunk valamit? Régóta szeretnék már én is foglalatoskodni ilyennel.
Sorry, de nem tényleg. Első a saját.
Meg lennének további projektjeim,Sachs levegős henger....

Csak a jó szervezésen múlik az egész....
Viszont hogy mennyire remek azt nem tudom, de van így csinálom magamnak és másoknak is a szarokat. :)
De van olyan is.
Nem neked volt az a remek üvegszálas formamásolás leírás a honlapodon?
Tiszteletdíj ellenében gondoltam.Mondjuk behatárolom a ráfordítandó időintervallumot kb.3 óra.Ami ezalatt megvan az lesz.
Sajnos nem. Már lassan háromnegyed éve egy szaros babettát köszörülök, aztán az sem akar összeállni, ha időm lenne, mint most, akkor pénzem nincs, ha pénzem van, akkor meg időm nincs.
Ez van sajnos.
Gecsei mester, nem akarja megköszörülni azt a Gilardoni hengert?
A 210km/h-s spai rekordott mondjuk ha jóltom 70-es évek vége fele érték el. Tán Lazzarini, de majd valaki pontosít :)
kriszfater@windowslive.com vegyél fel msn!
E-mail-ed, MSN-ed?
Lehet hogy tudok szerezni, De nem garantálhatom.ha nemtudok ugyis elviszed?
Van hozzá ugyan ilyen gyújtáskapcsolód?
Kell vagy sem?
Sajnos a kulcsa belevolt rohadva a zába és beletörött de ha megvennéd rakatok bele ujj gyujtáskapcsolóval eggyüt levő zárat. amugymeg Ajánlatot kérek:)
hehe, valószínüleg veszek egy 125-ös Zündapp (Laverda)-t:
Mit kérsz érte?
Kulcs van?
Ez lenne az