Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak óvatosan berheld szét a cuccokat,mert ezt mind levonjuk a vételárból.
Ez az, az enyémen is ilyen a dupla tárcsa.Meg kell vmi fasza főfékhenger,ami feltölti mindkét munkahengert.....én azt szeretem ,ha két ujjal húzom a féket
ez csak gyujtást ad nincs világitás mire kellet volna
Félig kész a terv várom a kommentet.
Vázat elöbb találni, mint blokkot.
Konkrétan Vaterán is van egy váz.
Nincs valahol elfekvőben ilyen vagy hasonló belsőrotoros gyújtásod?
A simson.hu n láttam hogy valaki hírdet ceglédről babetta gyújtáshoz gyártott tirisztort meg ilyesmit. Jah egy cobra blokkra kéne.
Hoppá hoppá egy csavarfej leszakadt mielőtt megindult volna a csavar kiálló rész van Coval gyönyörűen rátudsz pöttyölni és kitudod tekerni dehát alu acél víz sosem jó párosítás.Pedig még oda is csaptam neki kicsavarás előtt és a speciális odavissza tekeréssel szerettem volna kiszedni de annyre oda volt hogy nyekk.Megpróbálhatom ívvel is de kicsit bivaj a gép vay megmelengetem gázzal és kicsavaro mmég ne mudom mi lesz de menthető az a lényeg csak a Co kéne hozzá.
igen mert téliidőszak van és nem találtam magamnak valót és pénz meg alig van. egyenlőre most nem foglalkozom vele. majd tavasszal.
az kevéske. nekem meg 7 mocim van
hát a tárcádtól függ. és ha blokkot veszek de nincs is motorod amibe rakjál. inkább előbb vegyél motort bakker...
a Husaberget ráztam gatyába,futómű revizió,stb,meg hóautózás(mindig horpad vmi,ha szar a gumid)

mostmeg karácsonyi vendégségek
Kicsit visszaestél nem?Mármint motorbeszerzésben.
ez

megbeszéltük ,ha végre lejutok az rs 40ért leviszem neked,aztán eld mi kell
Amúgy téli fedezéket dobtam gyorsan össze az RS40 köré hátha így nem rohad szét tavaszig.
Hello utánvételbe adok egy címet és mehet a dolog?Meg adok egy telszámot és beszéld meg az illetővel mert ne rajtam keresztül menjen az üzlet.
Ez a fajta faridomod van?Eltudjuk üzletelni?Lámpa indexek?Vagy index kell az RS40re:
nekem bejön

farokidomom van,fejidom van
Amúgy lehet megcsinálom egy idő után az ultra 80 RS-változtát!
Az alap a kék de most a duplatárcsak meg ilyenek kéne még fejidom faridom az RS-féle.
Az alap ez első és a lehetséges változatok a szürke illetve a fehér!Nézd meg neked mi a véleményed róla hogy RS-t csinálni az ultrából?Csak faridom fejidom villa meg jó a hercules is.
Egyenlőre áll az egész ügy mert most sok pénzem van motorokban meg jön még slampié-is.Ha elkerül tőlem az RS egy jó ideig nem veszek motort kicsit túlvállaltam a 4 motor sok.Aztán több időt tudok a két főszereplőre szánni MK2-illetve Ultra 80 Ac.
Ha igazi penge cobrablokkot szeretnél ahogy a gyárban megálmodták akkor olyan 50-ből finomra összelehet rakni.
Brumo hozzád szól a kérdésem megér 15 ezret ez a cobra blokk? zstem egy huszast ugyis rkellene még költeni.
Hát ami nekem van azok is finomságok lesznek már lassan :)