Ez az, az enyémen is ilyen a dupla tárcsa.Meg kell vmi fasza főfékhenger,ami feltölti mindkét munkahengert.....én azt szeretem ,ha két ujjal húzom a féket
Hoppá hoppá egy csavarfej leszakadt mielőtt megindult volna a csavar kiálló rész van Coval gyönyörűen rátudsz pöttyölni és kitudod tekerni dehát alu acél víz sosem jó párosítás.Pedig még oda is csaptam neki kicsavarás előtt és a speciális odavissza tekeréssel szerettem volna kiszedni de annyre oda volt hogy nyekk.Megpróbálhatom ívvel is de kicsit bivaj a gép vay megmelengetem gázzal és kicsavaro mmég ne mudom mi lesz de menthető az a lényeg csak a Co kéne hozzá.
Amúgy lehet megcsinálom egy idő után az ultra 80 RS-változtát!
Az alap a kék de most a duplatárcsak meg ilyenek kéne még fejidom faridom az RS-féle.
Az alap ez első és a lehetséges változatok a szürke illetve a fehér!Nézd meg neked mi a véleményed róla hogy RS-t csinálni az ultrából?Csak faridom fejidom villa meg jó a hercules is.
Egyenlőre áll az egész ügy mert most sok pénzem van motorokban meg jön még slampié-is.Ha elkerül tőlem az RS egy jó ideig nem veszek motort kicsit túlvállaltam a 4 motor sok.Aztán több időt tudok a két főszereplőre szánni MK2-illetve Ultra 80 Ac.
Konkrétan Vaterán is van egy váz.
mostmeg karácsonyi vendégségek
megbeszéltük ,ha végre lejutok az rs 40ért leviszem neked,aztán eld mi kell
farokidomom van,fejidom van
Az alap a kék de most a duplatárcsak meg ilyenek kéne még fejidom faridom az RS-féle.
Az alap ez első és a lehetséges változatok a szürke illetve a fehér!Nézd meg neked mi a véleményed róla hogy RS-t csinálni az ultrából?Csak faridom fejidom villa meg jó a hercules is.