tom. és emiatt kissé nehézkes. De van nekem hozzá vasperselyezett hengerem is s ugyanúgy nézki. És majd ha lesz pénzem akkor átperselyezem 70-esre vagy 80-asra. mert olyan vastag a aluhenger. hogy simán annyit lehet faragni rajta:)
ez menbrános mert a szivóoldal kialakitása membránosé. ha csak 2 felömlös az 6-7 le ig nem befolyásol, ha megnézeg amnit a gombi belinkelt az is 2 felömlös
értelek. CSAk itt egy bibi nekem csak 2 köpőcső van bentt így csak perselyezés meg felömlősre maratással lehet kihozni vagy felkell keresnem a kezelőorvosomat vagy gyógyszerészét azzal hogy megkattantam. na jóvanna.vicceltem de ez van..
ha van firefoxod? és a bővítményeknél a keresőjébe írd hogy translator. azt első talátaltnál telepítsd.
hasznos cucc. mert elég ha kijelölöd a szöveget és jobbegér gomb és ott van tranlate gomb. és pikk pakk lefordítja több nyelvről. Bár nem pontos deígy is lehet érteni.
amúgy szereztem a m50-esemre 17-es bing karbit csak sűbertű kéne bele és mingyár jobb lesz. Gyárilag 14-es van benne. és majd tavasszal kicsit megkínozom:)
ha hátul 10 fogat modositottál az több mint 3 fog elöl. a hengerfejet nem szokták reszelni de a magassab kompressziotol azé nem megy jobban, nem lessz gyorsabb, ha 2-3 ezerrel többet forog akkor igen.
vagy tanuldd meg .
nekem is van ktm robogom tán 1978-80 évjáret az morini blokkos
de karterba szivos.
Arra, hogy valamit kisilabizálj, arra talán jó. Másra NEM!
hasznos cucc. mert elég ha kijelölöd a szöveget és jobbegér gomb és ott van tranlate gomb. és pikk pakk lefordítja több nyelvről. Bár nem pontos deígy is lehet érteni.
Jó lesz majd a Kreidler honlaphoz.