a gombi2 betett egy egész jó linket használható is le kéne utánoznotok csörajz is van igaz hogy kliedler de a köket hossz számit adobtálható bármely 50ccm-re. Nem a vakvilágba reszelni.
A nicasilt jól viszi a köszörü fej csak vigyázni kell vele nehogy elváljon.
Leichtkraftrad tehát 80ccm 80Km/h ésmint minden ilyen kategóriába tartozó motor általában 10Km/h-val meghaldja a kihirdetett sebességét de az már a legvége ott már visít.
100-at akkor megy mikor a Verhovina 80-at....
Ez itt a föld...!
Az én Vizes 4 felömlős 80-as full generálozott és furatott 5 Gangos Hercules Rlc-mnek 90 -a vége... Akkor a tied hogy menne annyit...
Neked csalnak az óráid vagy te vagy tévhitben...
A Ktm-ed is csal....
Vagy a szád nagy...
Egyébként tényleg első körben szélesíteni kell, utána csak emelni. Hogy milyen széles nyílást visel el, nagyban függ az is, hogy mekkora az ablak rádiusza.
Meg először is tudni kéne mit szeretnénk.
Ha van hely, akkor jó megoldás még segédkiput belefaragni.
Meglehet csinálni és az lesz a vége hogy addic cukkolod az agyamat amíg az a kicsi is elszáll és belevágok lesz marzocchi swd full idom 8,5-ló duplatárcsa stb lehet aztkéne csak akkor elkéne adnom az MK2-es sachsot!
te tudod megbeszélhetjük de akkor szétbontom az enyém úgy elviheted és csinálsz vele amit akarsz megtudod csinálni nagyon jót lehetne csiálni belőle ga lenne fölös 100-am megcsinálnám mert utána nem lenne ondom 50-as motorra.
amúgy sráccal beszéltwem és mondja hogy smán eladná nekem a rs full idomszettet meg cuccokat..
és akkor venném meg ha eladnád a RSedet és akkor ez lenne nekem a téli projektem:) ha szíved lenne .....
itt van. amúgy 80at ment. mert generálozni kellett de nem generáloztem meg. BÁr szimmeringes volt. amúgy simán kirakja a 100-at lazán meg igen jó gyorsul.
Nagy vonalakban hasonlít és elkell ismerni tényleg volt rs 40 full idomos változat.Az elsőteló és blokkcsere után jó gép ill karb ikipu hátsótányér...de ezt már annyiszor leírtam.A tied mennyit ment végsebességre?És hánysa óra volt benne?Pl az enyémben nincs rpm mérő.
kicsit bánom hogy eladtam a sachemet..... mert mint kiderült hogy az enyém full gyári volt eredeti blokkal. mert a puchi is bebizonyosodot róla. minimális változás volt csak. Mert létezett Rs 40 idomos változatban. is és levegős a RS50 meg vizesblokk...
nna szóval a hengertágításról hogy legtöbbnyire csak 1-2 mmre lehet tágítani oldara, felülre nem igazán mert akkor a lökethossz megröviditül. lefelé marni sem mindig érdemes, csak akkor hogy ha dugó legalsó holtponton síkban kell lennnie a nyílásokkal ha az van akkor jó. ha nem és látszi hogy van 1-2 mm hely akkor lefelé marhatod. Bár én a Simson hengernél csak a szívó nyílást 18,5 mmre martam fel. belülre meg oldalra 2 mmre martam fel. a felömlőket 1-2 mmre oldalra. a kipunyílást is amennyire csak tudom azt lehet 2-3 mmre oldalra. De arra kell vigyárni hogy túlságosan ne marjuk ki oldalra nagyon mert akkor gyűrűtörést okozhat. és amikor készvan a marással akkor mindenképpen a hengerben a nyílásokat lesarkítani(sorjázni) Bár 4 felömlőset még nem csináltam mert nincs olyan jó szerszámom hozzá. DE olvastam róla sokat. Bár én inkább annyit hogy kicsit kitágítom a nyílásokat, meg a hengerfejet marom le reszelővel az aztán polírozom fel2-3 mm-re és ezzel növelem a kompressziót. meg a hengertalp módosítással is lehet elérni a teljesítményt. :) ha ilyensmik érdekel akkor keresek linkeket neked.
De másról van szó ha visszaolvasnál...
A nicasilt jól viszi a köszörü fej csak vigyázni kell vele nehogy elváljon.
A 40-es motorodról beszélsz?
Ez itt a föld...!
Az én Vizes 4 felömlős 80-as full generálozott és furatott 5 Gangos Hercules Rlc-mnek 90 -a vége... Akkor a tied hogy menne annyit...
Neked csalnak az óráid vagy te vagy tévhitben...
A Ktm-ed is csal....
Vagy a szád nagy...
Egyébként tényleg első körben szélesíteni kell, utána csak emelni. Hogy milyen széles nyílást visel el, nagyban függ az is, hogy mekkora az ablak rádiusza.
Meg először is tudni kéne mit szeretnénk.
Ha van hely, akkor jó megoldás még segédkiput belefaragni.
Ez még viccnek is rossz. :)
http://youtu.be/6fVE8kSM43I
és akkor venném meg ha eladnád a RSedet és akkor ez lenne nekem a téli projektem:) ha szíved lenne .....