Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÉNE
Sasos nézd meg ebay on van két gyönyörű Cobra 1 eurórol indul az eggyik a másikra nem emlékszem pontosan vagy várj, adok linket inkább. Nekeljen keresgélned http://fahrzeuge.shop.ebay.at/... Tessék a Link.
Szia!Ennyi van ami a képen van!5db ezres?
Skacok!
Cobra motor vkinél elfekvőben?
Lehet összelegózok magamnak egyet...
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Helló!

Tudod mi jutott eszembe?Hogy kéne az RS40 elsőtárcsaféke!Bizony szóval ha nem tartasz rá igényt akkor lecserélném ha beleegyezel egy ilyenre persze amint Slampival sikerül az övét is megüzletelni!Nekem nagyon jó lenne mert az ultrám így elöl duplatárcsafékes lehetne és a tieden pedig egy hatékonyabb könnyebb tárcsa lenne!Kérlek gondold meg!

Ilyen lesz az ilyen helyett és akkor nekem lehetne elöl duplám!
Akkorm égegy hülye kérdés mennyiért nem fájna a szíved ha megszabadulnál tőle amúgy mid van még hozzá?
Üdv
Látom hírdetsz Babetta tirisztorokat a simson.hu -n. Mennyiért adsz 1 et vagy kettőt?
Tényleg ne haragudj de fogalmam sincs az értékéről,kinek mennyit ér!
Nem tudom megkérdezem majd az embert.
5 forint?
Ugyebár jövő nyárra terveztem egy külföldi kirándulást, elmenni egy német, vagy holland találkozóra.
Önköltségen nem lenne olyan olcsó mulatság, de: némi szponzorációval esetleg lejjebb tudnánk faragni a költségeket.

Viszont tudnom kellene, kik tartanának velem, mert akkor úgy kellene intéznem a dolgokat.

---
Terveztem TV-s riportot, internetes megjelenést is.
Mint a Pannónia 3 keréken.
Na igen árakban nem nagyon vagyok otthon!Azért írtam hogy szabadáras!Tehát jobb lenne ha én kapnék rá egy ajánlatot,ha lehetséges ez!
Helló!
Úgytűnik minden kell az illetőnek szóval árat mondj.
Okés!De rábeszélhetnéd a többire is
Hello lehet valakit tudok a puchfedeledre.
Sziasztok!van egy pár megmaradt alkatrészem,Puch Monzából!Ha valakit érdekel! Szabadáras, lehetőleg egyben posta o.k!
Elküldtem de nem vagy fönt ha jól látom.
Dobtam glériát.Nézd meg és írd le az infókat a hozzászólás küldése izébe!
Küld el pontos címed Skype-on!
Oké, akkor ma megyek.
Hello

Itthon vagyok ma és ha hozod a mocit az tök jó kiis tudlak fizetni.
Csere nem.Asszem még ma dobok fel galériát.
Sachs mesteré.
Tegyél, ha szeretnél.

Jah igen, Gyömrőről vitték el!

-----
Otthon vagy ma? Lehet elugranék a főtengőért.
Másik kérdés egy havertól: motorjaidért, alkatrészeidért hangfal, műszaki cikk csere érdekel-e?
Kié volt?Tegyek fel galériát a lopásról?