Nem szoktam fázni.
Viszont tegnap rettentő módon szétfagyott a lábam, még a bőr csizmában is. De mostmár leraktam a narancsot, már csak fel kell mondanom.
Amúgy nagyon örülnék neki.Képzeld milyen lehet 3. egykeréken hanyadtvágódni!A blokkját betenném trabantba.A vázba meg utána egy combos puch maxi blokkot a sprintermaxifélét!
Amúgy miért kérded hogy a szinművészetire készülök vagy mi a rosebb az?
tudom hogy megéri de tudod mi a fő bajom a puchokkal hogy rohadt drága és ritka hozzájuk az alkatrész amugy minőségi motorok az biztos ezért nem is tudok dönteni vagy puch vagy simson de valószínű simó lessz belőle de csakis azért mert sokkal könnyebb hozzájutni az alkatrészeihez és nem utolsó sorban sokkal olcsóbbak mint a puchok alkatrészei viszont egyáltalán nem sokkal vagy egyáltalán nem is rosszabb mint a puch alkatrészek a puchoknak azért ien drága az alkatrésze mert majdnem mindenük egyedi típust váltva szóval nem.. nemtudok dönteni
Senkinek nem kellenek a cuccok az összes eladó van ujj is amit most szettem elő: két Magnesium kerék tengellyel semperit gumikkal mindennel kompletten gyujtótekercs takaró kipu hollander panel vdo km órával első hátsó sárvédő bing 14 es karbi 1/14/148 hátsó csomagtartó rács blokkcsavarok kormánycsapágy alátétek stb.. ha valakinek kell kompletten 30 ért elvihető az ár irányár alkuképes
Viszont tegnap rettentő módon szétfagyott a lábam, még a bőr csizmában is. De mostmár leraktam a narancsot, már csak fel kell mondanom.