Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem elérhető. és 86-szor írtam neki nem reagál.
ADJ LINKET DS PLS
Jó keresek rajta jelzést ma már nem de holnap körbefotózom az egész dobozt.

Ez a fajta ilyen nem tuom milyen kategóriájú motor még tetszik is ennek a villája is jóláll mondjuk a hangját biztos visszavenném mert engem zavar hosszú úton a zaj. http://youtu.be/-F_Tk3Ep8oU
Ottvan a OLX-en komplett monza blokk nem tudom hányszor mondjam még el hogy megércsd.
Van 3 db,elvileg ami a blokkon van működik,de jó lenne ha valami értékek alapján rá lehetne mérni az értékekre az a biztos.
Hengerfej is van.
Raaay a blokkot még meglátom okés?
és mi a bajod vele?
úristen
tud róla
most mit csodálkozol?benne van a haszn útmutatóban is
Gyerek lázmérésére? Na, erre kiváncsi vagyok! De komolyan!
Múltkor nem ennyiről volt szó...
Keress valami jelzést, hogy Zündapp-hoz való-e egyáltalán.
még nem tudom,m ahol anno vettem ,lehet,h beszámolnák a kombi gépbe
Gyerekek lázmérése?Hozza apuci a nagy digitális izét anyu meg frásztkap.
Igen szükségem van. mert a lakásnak a huzatos részeit akarom kikeresni. Hogy bekaphatják gázszolgáltatósok mert nem fogom többet fűteni. ÉS a gyerekeim lázmérésére kell mert sokszor nem hagyják a gyerekek a lázmérőt! ÉS különösebben a autóvillamosságot tanulom és ehhez szükség van! BÁr Te is mociszerelőnek tanulsz és ott is fog kelleni majd. Úgy hogy jobb ha visszavonnád magad ezzel a kijelentéssel!
Kitaláltad mi lesz a Co-val?Nekem kell meg amúgyis vennék hogyha így van akkor már jó.Drót van benne?
Hello!

Működik a Motoplat?megvan a trafója is?

A hfej ?
Jó akkor hozd el kipu karbi faridom láncvédő blokk ezek kellenek ha neked így rendbenvan odadom a főtengelyt.Vagy rádobok némi pénz aztán úgy cakk pakk az egészet elhozod.
Lábam a nyakamban.Csak rápattanok aztán gó.Hallottam olyat, hogy a váltója elbíra ( a 4 sebességesé) 4 5 -óerőt hosszabbítani az áttételt aztán kis méregzsák veterán.
Van pár eladó/elcserélhető lomom ha valakit kellene.
a ds meg a legperverzebb?megnéznélek hogy motorozol rajta?
Én egy jópárszor már tettem neked ajánlatott...