Cross vázban,de átraktam egy Herculesbe és nem ment ugy ,mint gondoltam(mint SW50).Ugye a crossban a hátsó fogaskerék baszottnagy és gondolom a 6 sebesség ide van elosztva.Ebben a Herculesben meg csak nyökögött 5-ödik,6-odikban,már nem pörgött.Amugy gyorsasági buzi vagyok:)
Igen
Most én is tudnék egy ilyen motort csak utánakéne mennem.Állítólag 115-környékén ment.
MOst már nincs benne 5 6 és 60-at is nehezen megy magyarul a buta faszszopkodó parasztok leélték a hajdanán gyönyörű motort.
Teszek ma fel képet az én 50/6 omról,ha lesz Pikcsörmasin,de ez nem vizes,hanem levegős ,ebből következik,hogy nem SWD.Ez a megtévesztő,hogy ez akkor hány lovas?
Teszek képet mindenképp,de nem szeretnék megválni tőlük,szerelmeim:)Sw50 110et ment régen (4éve)ez a 50/6 meg kb 80 at megy,ebben a vázban ,de remélem be tujátok azonosítani, neten 50/6 SWD-t találok csak az ha jól tom 8,3 lovas,(kemény):)
Bocs asszem nem adom el,mert megvan a váz is.Csak kiváncsi lennék milyen teljesítménnyel bír a 50/6,mert nem ugy viselkedett ,mint az SW az tuti,de ez az áttételtől is lehet.Nem tudjátok hány lóóós?
SZÉP!
Amúgy milyen vázban volt és milyen motorok érdekelnek téged?
Most én is tudnék egy ilyen motort csak utánakéne mennem.Állítólag 115-környékén ment.
MOst már nincs benne 5 6 és 60-at is nehezen megy magyarul a buta faszszopkodó parasztok leélték a hajdanán gyönyörű motort.
ez is 50 ccm 14 gangos!
110-et meg megnézném GPS-el...
Te aztán nagy májer lehetsz!
És az SW blokkban sem tudunk kiegyezni?
http://youtu.be/ANOu32k8bDI HÚÚÚÚÚZAAAAAAAAAAAADDDDDDDDD