Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó de akkor nem véletlenül vannak ilyen alapból gyosaságis blokkjaid.
Cross vázban,de átraktam egy Herculesbe és nem ment ugy ,mint gondoltam(mint SW50).Ugye a crossban a hátsó fogaskerék baszottnagy és gondolom a 6 sebesség ide van elosztva.Ebben a Herculesben meg csak nyökögött 5-ödik,6-odikban,már nem pörgött.Amugy gyorsasági buzi vagyok:)
Tök jó nem tudok rá mit mondani:-)
SZÉP!
Amúgy milyen vázban volt és milyen motorok érdekelnek téged?
nekem is ugyan ilyen blokkom volt egy sachs rs ultrában csak 501/4-es változattal és az is simán kiakakasztja a 100-at
Itt vannak a képek 50/6 ról, ahogy lehetőségeim engedték.
Igen
Most én is tudnék egy ilyen motort csak utánakéne mennem.Állítólag 115-környékén ment.
MOst már nincs benne 5 6 és 60-at is nehezen megy magyarul a buta faszszopkodó parasztok leélték a hajdanán gyönyörű motort.
Jó kéérdés mert a henger felépítése is sokat számít. azaz löket hosz a felömlők mérete stb.... De lehet hogy gyengébb vagy erősebb...
Teszek ma fel képet az én 50/6 omról,ha lesz Pikcsörmasin,de ez nem vizes,hanem levegős ,ebből következik,hogy nem SWD.Ez a megtévesztő,hogy ez akkor hány lovas?
Alátámasztanám az előttem szólót.
Bizonyítsd!
50/6-os svd blokk 8,3-lóerő volt és 120 130-as végsebességel bírt.
ilyen keeeelllll! http://youtu.be/v5SIh9Q2new
ez is 50 ccm 14 gangos!
50-es gyárilag soha nem volt ennyi lóerős! Amit te írtál, annyik a 80-asok szoktak lenni.
110-et meg megnézném GPS-el...
Képről megmondod hány lóerő?!
Te aztán nagy májer lehetsz!
Teszek képet mindenképp,de nem szeretnék megválni tőlük,szerelmeim:)Sw50 110et ment régen (4éve)ez a 50/6 meg kb 80 at megy,ebben a vázban ,de remélem be tujátok azonosítani, neten 50/6 SWD-t találok csak az ha jól tom 8,3 lovas,(kemény):)
Amúgy ha tennél képet tudna segíteni:-)
Üdv

És az SW blokkban sem tudunk kiegyezni?

http://youtu.be/ANOu32k8bDI HÚÚÚÚÚZAAAAAAAAAAAADDDDDDDDD
Bocs asszem nem adom el,mert megvan a váz is.Csak kiváncsi lennék milyen teljesítménnyel bír a 50/6,mert nem ugy viselkedett ,mint az SW az tuti,de ez az áttételtől is lehet.Nem tudjátok hány lóóós?
Az az idomos nagyon megtetszett köszi a képeket.
Csak nézd meg jobban a képeket...... Még csak nem is egyformák vannak rajta.
na megtaláltad a típusazonos mocit?