Ami rácsúszik a hengerre az a része van bent egy szűkítő az 25 mm belül 23 mm ez a belső átmérője szóval 23 mm-es a karbi,hogy jó-e 80-as gépre az sok mindentől függ simsonosok sokan használnak 24-es karbikat,pl kupában egyik srácnak 24-es van a 80-as gépén.
ez olyam mint hogy azt mondanám hogy a zündapp a olaszok csinálják pedig nem az. érteD? még a osztrákoknak és a németeknél is a szokásuk is kisé különböző meg a nyelvjárásuk is különböző.
mert az édesapám dolgozott kb 16 évet bécsben szinte ott lakott. és tőle kérdeztem meg. nna vita lezárva.
most megyek tankot festeni lemarattam róla a festéket,hogy tiszta krom tankja legyen. De elcsiszolták alatta a kromot a rezezésig, majd a guta ütöt meg milyen szép lett volna tiszta krom tankal. Na mindegy. Gondolkodtunk mi is hogy veszünk itthon egy rx7-est volt abba az idöben bagoért de elmaradt.
Köszi Gyuri!
Tegnap olvasgattam az új Veterán újságot és örömmel láttalak benne Azon is dolgozol, mint mindig.
Köszi a tippet, a Kincsesről hallottam már. Bár éppen azt taglalták, hogy mindenkit levett anyagilag. A szakértelmét mondjuk mindenki elismeri.
Szia!
Írtam már, hogy csak a hét végén fogok tudni képeket csinálni, mert folyton dolgozom és csak a vasárnap az enyém. A hét elején felteszem a képeket! Üdv mindenkinek!
Kedden kiderül.
1 Pár Grimeca öntött 17-es alukerék,féklapok és gumi nélkül hátsó lánckerékkel 5000Ft a pár.
Sachs levegős motorblokk alkatrészek,jó főtengely,váltó,kuplung kosár,oldal deknik, stb henger nincsen.
Bing 3/23/2 karubrátor 3500Ft
Sebring kipufogó,hegesztéssel a közepén ettől eltekintve jó állapotban 3500Ft
Sachs blokkfelek 3000Ft
Motoplat gyújtások,1 trafóm van 3 lendkerék és 3 alaplap.
Alaplap+lendkerék 4500Ft trafóval 6000Ft.
mert az édesapám dolgozott kb 16 évet bécsben szinte ott lakott. és tőle kérdeztem meg. nna vita lezárva.
Nehogy már azt mond, hogy a német meg az osztrák egy külön nép!
Hacsak nem az elnökét.
Tegnap olvasgattam az új Veterán újságot és örömmel láttalak benne
Köszi a tippet, a Kincsesről hallottam már. Bár éppen azt taglalták, hogy mindenkit levett anyagilag. A szakértelmét mondjuk mindenki elismeri.
Írtam már, hogy csak a hét végén fogok tudni képeket csinálni, mert folyton dolgozom és csak a vasárnap az enyém. A hét elején felteszem a képeket! Üdv mindenkinek!
Elnököt közelről ismerem.
Pont ma láttam egy RX7-est, EHM-443 rendszámmal.