Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt és e-mailben is elérsz.
Sajnos nincsen csak váltókarom.
Ami rácsúszik a hengerre az a része van bent egy szűkítő az 25 mm belül 23 mm ez a belső átmérője szóval 23 mm-es a karbi,hogy jó-e 80-as gépre az sok mindentől függ simsonosok sokan használnak 24-es karbikat,pl kupában egyik srácnak 24-es van a 80-as gépén.
Motoplat lehet kéne majd egy, kompletten.
Kedden kiderül.
hogya rákba szereztél ilyen képet? másik hogy miért hülyeséget mondtam volna, magyarázd ki részletesen.
Berúgó karod nincs véletlenül?
Hát most nagy hülyeséget mondtál...
a bing karbi mennyire jó állapotban? ÉS jó e a 80as hengerre? és a hengeroldalánál a csatlakozási méretét megadnád?
Eladó:
1 Pár Grimeca öntött 17-es alukerék,féklapok és gumi nélkül hátsó lánckerékkel 5000Ft a pár.

Sachs levegős motorblokk alkatrészek,jó főtengely,váltó,kuplung kosár,oldal deknik, stb henger nincsen.

Bing 3/23/2 karubrátor 3500Ft

Sebring kipufogó,hegesztéssel a közepén ettől eltekintve jó állapotban 3500Ft

Sachs blokkfelek 3000Ft

Motoplat gyújtások,1 trafóm van 3 lendkerék és 3 alaplap.
Alaplap+lendkerék 4500Ft trafóval 6000Ft.
ez olyam mint hogy azt mondanám hogy a zündapp a olaszok csinálják pedig nem az. érteD? még a osztrákoknak és a németeknél is a szokásuk is kisé különböző meg a nyelvjárásuk is különböző.
mert az édesapám dolgozott kb 16 évet bécsben szinte ott lakott. és tőle kérdeztem meg. nna vita lezárva.
És akkor mi van?
Nehogy már azt mond, hogy a német meg az osztrák egy külön nép!
Aztán mióta?
nem egy kutya! a ktm az csak is osztrák. vagyis onnan ered.
Német, osztrák, egy kutya...
Ta a KTM az nem osztrák?
most megyek tankot festeni lemarattam róla a festéket,hogy tiszta krom tankja legyen. De elcsiszolták alatta a kromot a rezezésig, majd a guta ütöt meg milyen szép lett volna tiszta krom tankal. Na mindegy. Gondolkodtunk mi is hogy veszünk itthon egy rx7-est volt abba az idöben bagoért de elmaradt.
Köszi Gyuri!
Tegnap olvasgattam az új Veterán újságot és örömmel láttalak benne Azon is dolgozol, mint mindig.
Köszi a tippet, a Kincsesről hallottam már. Bár éppen azt taglalták, hogy mindenkit levett anyagilag. A szakértelmét mondjuk mindenki elismeri.
Szia!
Írtam már, hogy csak a hét végén fogok tudni képeket csinálni, mert folyton dolgozom és csak a vasárnap az enyém. A hét elején felteszem a képeket! Üdv mindenkinek!
keresd meg a 16kerbe a mazdásokat ott áll egy A Kincses ilyennel nyert bajnokságot anno talán 2004-ben
Valami kapcsolat hozzájuk?
Mazda klubot ajánlanám addigis!
Elnököt közelről ismerem.

Pont ma láttam egy RX7-est, EHM-443 rendszámmal.
Persze 2012-ben lesz 30 éves.