Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Ha jól tudom ilyenem van viszont betétek nincsenek hozzá.
Ilyened van még?HA van még tárcsád is hozzá mondj árat.
Akkor jobbulást!
Amúgy is megfázásból kifolyólag éppen beteg vagyok, így aztán a motorozást most nem kívánom.

Feladom.

Majd legközelebb.
Azzal nem lenne gond, de lehet, hogy nem tudnánk összehangolni a sebességeket. A Riga sebességén még nagyon könnyel eldőlök a BMW-vel...
És?
Jöhetsz a BMW-vel is.
Persze, oda is adná.
Azt hittem viccelsz csak, de lehet, hogy csak nem tudod, hogy Zirc 125 km-re van Budapesttől. Így aztán a túra nem lenne több, mint 400 km.
Persze, tetszik nagyon. Nekünk - természetesen elfogultak is vagyunk vele - ez a legszebb. Mielőtt megvettem néztem én Cobrát, Monzát, Zündappot, de ez néz ki a leginkább nagymotornak. Mindenképpen ez a legharmonikusabb forma az említettek között.
Attól elkérheted tőle.
Már csak úgy viccből is rákérdezek hogy van-e valakinek grimeca féke a túloldalra?
Akkor úgylátom tetszik a gép.
Köszi a meghívást, de már a Kristóf fiam motorozgat a KTM-el.
Hetente 2-3 alkalommal megy olyan 40-50 km-eket.
Tegnap is azt hallgattam, hogy milyen jól megy a gép.
Óra szerint 110-eket (GPS-el az 100) megy síkon.
Zirc előtt van egy kemény emelkedő Bakonybél felől (Szarvaskút), ott 75-el jött fel tegnap. Szóval gyűjtöm a tartalék alkatrészeket, mert küldi a gépet keményen.
Új fotók, szintén Hold - Jupiter együtt állással.

Hagyj engedjetek meg némi olvasni valót is hozzá:
"Nem kell sokat tekergetni a nyakunkat, estefelé nézzünk csak kelet-délkelet felé, és keressük meg a legfényesebb pontot az égen: ez a Jupiter, a bolygók királya. Az éjszaka folyamán déli irányban egyre magasabbra emelkedik, eltéveszteni sem lehet. A Jupiter mindig fényes, mert a legnagyobb bolygó a Naprendszerben, ezért is kapta minden kultúrában főistenek neveit (a modern csillagászatba a római elnevezés került be). Sokkal nagyobb, mint a Föld: ha a Föld felszínét "lenyúznánk", és "felszegelnénk" a Jupiter felszínére, akkor ott egy akkora területet foglalna el, mint a Földön India.
Ezekben a napokban az átlagosnál is fényesebb az óriásbolygó, mert 1963 óta nem volt ilyen közel a Földhöz (és 2022-ig nem is lesz). Szeptember 21-én kerül úgynevezett szembenállásba a Nappal, amikor bolygónk a Nap és a Jupiter között húzott egyenesen helyezkedik el (vagyis éppen áthaladunk a Nap és a Jupiter között).
Végül egy fontos dolog: a Jupiter a mi "védőangyalunk". Ez alatt azt kell érteni, hogy hatalmas tömegénél és tömegvonzásánál fogva "elkapja" a Naprendszer külső tartományaiból befelé haladó üstökösek és kisbolygók egy részét, amelyek így nem tudnak behatolni a Föld térségébe. Enélkül jóval több potenciálisan veszélyes égitest érkezhetne bolygónkhoz. Ilyen testek becsapódásait figyelték meg a Jupiteren 1994-ben, 2009-ben és idén is, azaz viszonylag gyakori jelenségről van szó. A Jupiter "bombázása" arra utal, hogy a Naprendszer nem is annyira nyugodt hely, mint ahogy eddig gondoltuk, hanem sokkal sűrűbben történnek váratlan események."
Nem jössz vasárnap motorozni?
Bp - Vác - Kóspallag - Márianosztra - Szob - Szalka - Sturovó (Párkány) - Esztergom - Visegrád - Szentendre - Bp.

Ez kb 150 km.
Csak egy feltétel van, tartani kell a rigák diktálta tempót és jó hangulatot.
Ha mind ilyen, akkor mondj egy árat.
Egyiknek a vastagságát tudom mert mértem már egy fórumon kollégának 3,2 mm és a kép róla.
Másikat vasárnap tudom csak lemérni.
Ok, előre is köszi!
Hidegen megcsúszott ma egyszer, így inkább készülök a cserére.
Arra emlékszem, hogy a sugár irányú rovátkák már éppen hogy csak látszanak.
Nekem van hozzá 2 szett lamellám ha érdekel,vasárnap készítek róla képeket és mérek vastagságot.
Szerintem ezeket a lamellákat nem lehet ferodoloztatni.
Újraferodoloztatás nem került még szóba?
Lehet hogy olcsóbb gyorsabb meg stb de ha rendelsz külföldről akkor beszállok a postába ha lesz nekem is:-)
Amúgy hasonló a kuplung ezekben?
Srácok!
Hol tudnék kuplung lamellákat venni a Sachs blokkomba?
Vett már valaki valahol újat?
Titok.De ne holnapra várjátok:-)
Ne ilyeszteges minket!
mit tervezel a következőn?