az még ideális:)
mert nekem a cometkémre 45ezer volt a moci és kb 69ezer ment rá mert a többi volt egy csomó minden itthon.. (új csavarok, bőrhuzat, meg saját magam polírozok meg hegesztek stb.)Bár ha minden boltból kellene szerezni akkor persze kb 120-130 ezer lenne. meg nem is beszélve a munka órák számáról is. :)
akkor a légszűrődobozban a indexrelé mellett mi a feketedoboz aminek 2 kivezetése van? amúgy a töltőtekertcs 16voltot ad? és ha ráhúzom a gázt akko megbassza az áram mert 58 voltot ad...
akkor meg?:S:S:S
amúgy alap motort mennyiért vetted? Bár én a PL40-esem 30é-rtvettem. és azóta ment rá még plussz költség kb 20ezer. hogy teljes motor legyen. és azután jön a felújítás:)
De a blokkja már fölgeneráltam:) ebben az árban:) És meg persze kicsit megkínoztam is hogy ne csak menjen 40-et . és most 75-öt megy :D . Bár jöhetne a festés de még nem tom hogy milyen legyen.. Bár gondolkzotam tűzpirosba. mert a moci dzsekim olyan piro is az. Hogy passzoljon:)
Szééép. még mindig is:) ahogy az enyém is:) Bár azóta beszereztem eredeti jobb állapotú csomagtartót. és így már 95% eredeti és még csak fémemblémát kell fetenni is és kész.
Tudom ki fogja megvenni bár találkoztam vele. :)
DE! ha még nem viszi el 1 héten belül akkor megvenném 5ezer forint +postával ha megfelel neked. persze azonnal utalnék.
mert a mocimon pont a világítórendszerrel szívok mint a szart.
de egy linket azért...
mert nekem a cometkémre 45ezer volt a moci és kb 69ezer ment rá mert a többi volt egy csomó minden itthon.. (új csavarok, bőrhuzat, meg saját magam polírozok meg hegesztek stb.)Bár ha minden boltból kellene szerezni akkor persze kb 120-130 ezer lenne. meg nem is beszélve a munka órák számáról is. :)
Ugyanis egyedülállóan beteg vagy ezekkel a havas képekkel
Ezt nem lehet űberelni!
akkor meg?:S:S:S
06204282445
100 km-en át még nem áztam, de volt, hogy szakadó hóban, meg nagyon sokszor esőben is mentem!
De a blokkja már fölgeneráltam:) ebben az árban:) És meg persze kicsit megkínoztam is hogy ne csak menjen 40-et . és most 75-öt megy :D . Bár jöhetne a festés de még nem tom hogy milyen legyen.. Bár gondolkzotam tűzpirosba. mert a moci dzsekim olyan piro is az. Hogy passzoljon:)
DE! ha még nem viszi el 1 héten belül akkor megvenném 5ezer forint +postával ha megfelel neked. persze azonnal utalnék.