Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben. Ezt úgy érted lefotózzam?:D
értem akkor megnézem közelebbről.
mert a mocimon pont a világítórendszerrel szívok mint a szart.
Bár jó kérdés hogy nem tom a pl40 ből létezett e 6 és 12 voltos kivitelben? vagy csak 6 volt?
Ilyen volt a KTM ekben.
bár nem tom hogy jó e a pl40 be:S :D
Pontosan ilyen.
Nem motorról. Tudod Ulo box a motorokon. Benne van a töltéshez meg azt indexhez a cucc. A Zündappról a kép lent van.
egy motorról van szó?
de egy linket azért...
az még ideális:)
mert nekem a cometkémre 45ezer volt a moci és kb 69ezer ment rá mert a többi volt egy csomó minden itthon.. (új csavarok, bőrhuzat, meg saját magam polírozok meg hegesztek stb.)Bár ha minden boltból kellene szerezni akkor persze kb 120-130 ezer lenne. meg nem is beszélve a munka órák számáról is. :)
Öm nem találok most. De úgy néz ki mint egy szokványos Ulo box. Minden megvan benne az elemeken kívül mert azok kifolytak.
esetleg kép?
Nem hasonlítgatlak és senkihez.
Ugyanis egyedülállóan beteg vagy ezekkel a havas képekkel
Ezt nem lehet űberelni!
60e volt, 100-at meg ráköltöttem...
Nem kell valakinek egy Ulo box?
akkor a légszűrődobozban a indexrelé mellett mi a feketedoboz aminek 2 kivezetése van? amúgy a töltőtekertcs 16voltot ad? és ha ráhúzom a gázt akko megbassza az áram mert 58 voltot ad...
akkor meg?:S:S:S
Eladó egy Zündapp M50 Bergsteiger.
06204282445
Ne hasonlítgass a "szobakaratésokkal".
100 km-en át még nem áztam, de volt, hogy szakadó hóban, meg nagyon sokszor esőben is mentem!
ezekben nincs fesz.szabályzo,15 wattos a tekercs,ilyen izzo kell bele....6 voltos!
amúgy alap motort mennyiért vetted? Bár én a PL40-esem 30é-rtvettem. és azóta ment rá még plussz költség kb 20ezer. hogy teljes motor legyen. és azután jön a felújítás:)
De a blokkja már fölgeneráltam:) ebben az árban:) És meg persze kicsit megkínoztam is hogy ne csak menjen 40-et . és most 75-öt megy :D . Bár jöhetne a festés de még nem tom hogy milyen legyen.. Bár gondolkzotam tűzpirosba. mert a moci dzsekim olyan piro is az. Hogy passzoljon:)
Szééép. még mindig is:) ahogy az enyém is:) Bár azóta beszereztem eredeti jobb állapotú csomagtartót. és így már 95% eredeti és még csak fémemblémát kell fetenni is és kész.
Tudom ki fogja megvenni bár találkoztam vele. :)
DE! ha még nem viszi el 1 héten belül akkor megvenném 5ezer forint +postával ha megfelel neked. persze azonnal utalnék.
8ezer
kerekem van elado,ha érdekel....
a kék vázat már eladtam és valamikor jön érte az ember szóval nem szedem ki belőle.