az is jó ötlet! bár a legjobb ha normálisan összeoldjuk vassal.
ha kell utánanézem a vasárakat. bár ami van létező kerítás milyen vasból van szög vagy u vagy zárt és mekkora méret? mert itt is van egy dömsödi vasbisznisz és megnézem a itteni árat. de sztem ezt msn-en kéne folytatni tovább....
brumo.lkukacfreemailponthu a pont után nem i hanem L....
értem.
akkor jobban firkáld össze akkor már nem fognak összegraffitizni már:)
bár a hegesztésről csak anyit kérdeznék hogy milyen kerítést akarsz majd?
amúgy szívesen megcsinálom a kerítést napi 5ezerért. :)
bár nem tom milyen kerítést szeretnél? drót kerítéset vagy sima u profilos hagyományos kerítés. Mert tudok hegeszteni is. :) bár nem a szakmám de elég sokat hegesztettem már. pl rozsda mentes állványzatot megcsináltam már.
Végre valami fórumos segítkezés. Amúgy Slampi menj kerítés építéshez munkást keresni reggel Moszkvára!:D
Amúgy valaki jöhetne segíteni betonozni egy kis részt:D
egyenlőre áll.... mert anyagi bajom van... : meg időhiány van. Bár a ktm pl 40-es megcsináltam és műxik de nem az igazi mert főtengelycsapágyas.... csörög mint a kígyó... úgy hogy az is blokk generál lesz. amúgy ez megy 60 at kb. és jó rövid a váltások..:S amúgy gyorsul jól.
Bár a kék simsonom el lesz adva de vissza lesz alakítva.gyárira.
ha kell utánanézem a vasárakat. bár ami van létező kerítás milyen vasból van szög vagy u vagy zárt és mekkora méret? mert itt is van egy dömsödi vasbisznisz és megnézem a itteni árat. de sztem ezt msn-en kéne folytatni tovább....
brumo.lkukacfreemailponthu a pont után nem i hanem L....