Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na azért annyira nem így . DE amúgy vicces....
Bocs mire gondoltad? :S
Viselkedésdiagnosztikai interjú
kérdéskörei
• Probléma rövid leírása
• Tüneti viselkedés leírása
– Kognitív, affektív, fiziológiai szint
• A tüneti viselkedés kontextusa és a moduláló
változók
• Fenntartó tényezők
• Elkerülő viselkedés
• Pszichiátriai és orvosi anamnézis
• Koncepció megfogalmazás

Mé vagy ilyen?
Zsír ez a szám!
már régebben is irtam neked,de ugy tünt nem izgat a dolog.és most?...
Van egy mikunim holnap megnézem mekkora,de ha jól emlékszem 28-as.
Milyen karbi van rajta?
ugyancsak simsonom után ez pörgettem igencsak meglepődtem és el is vártam hogy jobban kell pörögnie mint a simó. mert tudtam hogy membrános.
na az szar ügy. mert az nem is fog kiforogni..... de az egyémen van membrános.. és visít mint a dremel vagy a malac.... holnap megpróbálom csinálni egy vidit róla.
Nem membrános
Ezt már láttam valami német fórumon, és ez se pörög ki. Ugyan az a gép :)
De tiedben van membránszelep? azaz membrános?
találtan neten egy márkatársadat ami így néznie kell ki. http://img3.imageshack.us/img3...
Lehet azt is csinálok :D De akkor sem pörög ki, pedig harap a picike...
bál állóhelyzetben nem csinálsz vidit, hogy hogyan forog ki ?
piúúúúú bakkeerrrr leforfultam székről..... ez eszméletlen kinetöröld! ez ilyeneket szeretem a spontán dolgokat... erre monják amokir 200zal megy a moci na ilyennek az hangja hogy zzzzzpijúúúúúúúkcspúúúúúú cspúúúúú váltásközben...
nem számoltam mert láncvédő van rajta. megnézem holnap.
Akarom mondani... nem beágyazni kell? Bocs :P
Mármint így, na :D
http://www.youtube.com/watch?v...

Most csináltam a vidit :D
:) Hajrá. Hátul milyen lánckerék van?
Az a gép 125-ös volt, csak 50-es papírokkal.
na meg van az eredmény. bárnem teljesen kész. szóval a gyújtás vmi gyári olasz. e.g.v. asszem. és olyan cirka 50-60-at megy de lehet hogy fölé is ment... mert néha megált a 60-as mutatónál. bár elég rövid az áttétel... első 13 fog van. és rendesen visít jobban mint az simson. sőt betonon 2-ik sebességben is kipörgeti a gummát. de még nincs teljesen kész mert a henger talptömítés nem az igaz és mivel újat kell gyártanom.. meg renbe tenni a világításokat meg indexeket... aztán go a netre eladásra:)
én ilyen nem vennék az tuti. mert nekem nem kell hogy 150-et tépjen a moci. másik hogy nem hogy 50-esként. mert a sünök nagyon megbasznak. másik hogy én inkább 50-es fogalmát értelmezném. DE ha afölül akkor inkább rendszámosat meg normálisan A ogsival mennék akkor. de minek