Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy nekem amikor a Cobra hajtókaros volt akkoris leforogta a 12 ezret:) Csak egyszer hirtelen egy csattanás és vége.
nem is kell aggódni. Bár nekem családom van és nem fogom eldobni.... De te szüleid milyen okból váltak el ha szabad kérdezni?
ha van neked ilyen korú blokk cuccaid vagy esetleg vázcuccok akkor is érdekel.
Bakker egy kor és márkatárs. üdv neked. jó ha gyakran leszel itt. bár én mindennap vagyok itt. nekem is ez a baja volt hogy nem forog ki mert hajtókaros... és van hozzá két pluszblokkom és lehet hogy ma kicserélem.
nekem meg ktm pl-40-em van :)
Amúgy mennyiért vetted?
Apa csak 1 van.
soha nem is fog pörögni,ez ilyen.volt ilyenem,45 a vége...ha kell,vannak hozzá blokkcuccaim
Nemrossz. Amúgy mi számít leszabályzásnak? Szerintem eleve a tirisztor sz.r sokszor elromlik ezeknél.
Hááááh vicces lenne te lennél Slampi faterja:D
Sziasztok! Nemrég vettem ezt a KTM 40TL-t! Mit szóltok hozzá? ( a műszerfalon a jobb oldali óra csak dísznek van, és a bal oldallemez nincs meg).
Van a géppel egy gondom is. Nem pörög ki :S Elvileg a gyújtásban (tirisztoros) van leszabályozva. Mit tudtok az ilyen dologról?
jó hogy nem vagyok csíra:D
De azért a házasságot nem fogom feldobni...
Anyám nem bukik az ilyen csíra senkikre.
Kérd el telszámot most már tudod hol keresd vagy e-mail vagy postagalamb vájj el hagy ott a családot az lesz a legjobb .
Nincs neked vélelenül ilyen gyújtáskapcsolód?
arra szoktam sokszor járni, anyád egy szexi
Lesz. Miért ne lenne?
NA?Lesz műhelyed?
7000 asszem.
Néztem ezt de én azt kérdeztem mennyi a nevezés?
Azt, hogy van mivel, azt suzu-nak irtam.
www.szocformula.hu
Nekem is van mivel. Amúgy meg mennyi a nevezés meg hol lehet?
Anyám.
A kislány meg a keresztlánya.
Határ út - Soroksáriú út találkozásánál.
bakker aranyos képek. ki ez a szép csaje? ÉS te a határút környékén lax?
Találtam régebbi képeket.