Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Julius Robert Oppenheimer (New York, 1904. április 22. – Princeton, 1967. február 18.) amerikai elméleti fizikus, a Manhattan-terv igazgatójaként fontos szerepet játszott az első amerikai atombomba kifejlesztésében.

1963-ban Enrico Fermi-díjjal tüntették ki. 1943-tól 1945-ig a Los Alamosban az atombombaprogram vezetője, majd 1946-tól 1952-ig az USA Atomenergia Bizottságának elnöke. Vezetésével 1945. július 16-án Új-Mexikóban felrobbantották az első atombombát. A Trinity (Szentháromság) fedőnevű kísérleti robbantás helye a Los Alamos közelében fekvő Alamogordo légibázis volt. Nem messze a robbanás helyszínétől állt a néhai George McDonald elhagyott farmja, adva annak lehetőségét, hogy megfigyeljék milyen hatással lehet a robbanás az épületekre. De a farmot a robbanás magjából kiáramló hőhullám teljesen megsemmisítette. A robbanás hatásainak megfigyelésére különböző mérőműszereket telepítettek. Mérték például a radioaktív sugárzást, hőmérsékletet, légnyomást. Oppenheimer egy bunkerben (Baker bunker) kialakított irányító központból figyelte az eseményeket.

A kormány nem volt hálás. A sikeres próbák után - méltatlanul - támadások érték, kommunistának kiáltották ki, megalázott és mellőzött emberként halt meg.
Nagy banda.
van veen?
Itt vagyok én.
Meg a Jankó is... Mind a ketten leraktuk idén az érettségit.

Itt van R100 is... Simabőrű...
Művelet Művertet Műszer Műszerész Műves Műkereskedő...
Hokgy kell kimondani van veen?
Művelt.
Milyen műre gondolsz?
És azután?
JEEEEE

Mutassál már művet zündappost!Itt a fórumon.:-)
A Zündapp-osok kulturált, tanult emberek. Ilyen szintre sajnos nem tudok lesüllyedni.

---
Ma elkészülök a Zündapp honlap fűnyírós részlegével.
Hát de miért?
jaértem
Ez szaknyelv tudod ezt csak néhány beavatott értheti azthittem te már közélyük tartozol de lám tévedtem.:-)
BAZZ kajakra nem értem amit írsz nicsnértelme.
Képes vagy átérezni mit jelent a comfort?
Minek mi he én jobb nszeretem a hulladékot jólvan?
Mitláááááááááccc laccccccccccaaaaaaaa?
ezt vegyed :)
Ezek aztán tudnak!:D
http://www.youtube.com/watch?v...

MIIITLÁTSZ LACAAAA?:D
BAZZ kajakra nem értem amit írsz nicsnértelme mert több gondolatmenet fut.
Üdv
Beszéltem az emberrel nem adja lejjebb de ha tényleg comfort márpedig a firmán s51 c h bla bla áll akkor ez milliókat ér.
esetleg kép?
bár így sokat átalakítot simó 60-ért? hm..:S max 40-ért...
Nagyon tudományos krdésem van számodra mégpedig a firmályán az áll hogy s 51 c meg még pár szarság még azis áll a firmán hogy 1990 indexek megvannak 12 volt tiristor 4 gang 100-as óra mz teleszkópok merevítők megvannak csak levan szerelve, lábtartót nem néztem, ülés sima nem bordázott,lámpályán van dudor vagy mi a fene festése nem túl jó de gyári.
A kérdés az hogy ez megér-e 60 FT-t?
http://youtu.be/D4do2fFv5p8 ilyenekre zuzuk.[/L]
,A tapétát leszedjük a falról,
Letépjük a ruhát az összes csajról."

Ez is nagy szám.