Enyém.
Én azt mondom, ez túl ritka típus ahhoz, hogy szétberheld.
Viszont van egy majdnem ugyan ilyenem, csak az már szét van szedve ripityára, Café Racer-t akartam építeni belőle.
Üdv!Nem mondod,hogy azért pénzt adnál?Nem tudom kié,de nagyon gányolt,és ez a fojtott 4 gangos.Szerintem ezt már páran barkácsolták,lehet,hogy még alkatrésznek se érné meg.
Félre raktam,de nem sokáig akarom pakolni,mert tele van a műhelyem!Szállítani jelenleg nem tudok,igazából nincs rá szükségem,ha veszek valamit lehozzák,ha eladok akkor posta,vagy jönnek érte.Szeptember körül veszek csak kocsit,addig jó a Vfr is.
MEgtennéd hogy félrerakod?
Mi mentünk volna csak mondtam telefonon is hogy a kocsin a féket kéne megcsinálni és ezért nem mentünk.
Amúgy gyárvárosba eltudnád hozni a cuccokat?
Én hallomásból tudom hogy mivan ott én még nem jártam sajnos.
Amúgy érdekes egy dolog mert ismerek egy BENI nevű csávót a te utcátokba lakik jobaházán eztfigyeld én a tatabányai csávó honna ismerek ilyen embereket?
Amúgy a DS meg nem tudom holvan csak közvetítőn keresztül.
A vasakért már marhára elkéne mennem. http://youtu.be/x0om0JCk47o
úgygyéz ki hogy lesz pl40-be pöccröff blokkom és 2 db. meg hasidom. így 12 lepedőbe jön adolog.+ a szállítás az még nem tudom. Bár remélem minden össze jön akkor egy pöpec pl40 moci... :)
Eladó Zündapp:
5 sebesség, 50 ccm, vízhűtés, 6,25 lóerő. 530-06 a típus, keressetek rá, kúrv@ ritka. Én sem találtam érdemleges infót róla.
Simabőrű-nek is ugyan ilyen van, csak levegősbe.
Nem baj. De azért gyakran legyél itten :) és leld márban örömöt is azzal hogy segítesz. :) A másik hogy igazad van hogy tököltük vagyis én. mert az baj hogy pont akkor vettem a ktm-et és akkor erre meg nem tellet a pénz meg másihogy nem vihetem vissza a másiknak a ktm-et ami vettem. de nem annyira vészes. A ds-ről is még mindig érdekel a dolog....
Kicsit olvasgattam pár oldalt vissza,és sajnálattal közlöm,hogy a Csornai Ktm elkelt 25-ért,pedig szépen egyben volt,csak sokat tököltetek rajta .Azért ha tudok valamit legközelebb is felrakom,hátha valakinek kell,még akkor is ha nekem ezen egy fillér hasznom se lesz!
Helló!Bocs,hogy beleszólók,de Csornán minimum 6 lomis van,a Ktm-et már elvitték!A Ds-t kinél láttad?Az alkatrészekért mikor jönnél?Nehogy már rossz vasként végezzék!
Én azt mondom, ez túl ritka típus ahhoz, hogy szétberheld.
Viszont van egy majdnem ugyan ilyenem, csak az már szét van szedve ripityára, Café Racer-t akartam építeni belőle.
Mindenhol a randa burkolat...
Egyszerű és letisztult gépek jönnek be....
Mi mentünk volna csak mondtam telefonon is hogy a kocsin a féket kéne megcsinálni és ezért nem mentünk.
Amúgy gyárvárosba eltudnád hozni a cuccokat?
Én hallomásból tudom hogy mivan ott én még nem jártam sajnos.
Amúgy érdekes egy dolog mert ismerek egy BENI nevű csávót a te utcátokba lakik jobaházán eztfigyeld én a tatabányai csávó honna ismerek ilyen embereket?
Amúgy a DS meg nem tudom holvan csak közvetítőn keresztül.
A vasakért már marhára elkéne mennem.
http://youtu.be/x0om0JCk47o
5 sebesség, 50 ccm, vízhűtés, 6,25 lóerő. 530-06 a típus, keressetek rá, kúrv@ ritka. Én sem találtam érdemleges infót róla.
Simabőrű-nek is ugyan ilyen van, csak levegősbe.
PL : Sachs Hercules( Expressz)
Ezt nézzétek milyen rajzom van!