Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Cobra cuccok valakinek?!?!
Holnap megyek ballószögre ha minden ok. akkor lesz egy ktm pl40-esem :)
Remélem tatára eljön deák bill meg sok sok igzi csillag és már kirugdalom a belemet mert ilyet látnom kell amég élnek nem bocsájtanám meg magamnak h nem látnáb billpapát ahogy beleokádik a mikrofonbaaaaa!

JA ÉS ŐK IS OTT LESZNEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEE

http://youtu.be/f7TOkmrfJIw
Valahogy úgy tervezem. Egy Deák Billt meg egy Eddát mindenképp meg kell ejteni.
Mindenesertre ez egy jó szezon nyitó volt.
Megy mind:)
Hát az a nagymotor amit vettél.
Meg az zündapp?
Jó buli lehetett!
Épp kérdezni akartam már hogy élsz-e még!
Akkor mostmár egész nyáron ezlesz?
Mellik?
Tyű a charlie valami kibaszotul übrelhetetlenül zsír volt.
Előre mentünk a színpadhoz és üvöltötem a szövegeket.
Ez a zene nem ilyen zséda meg mitomén.(az is volt de minek)
Kurva király volt.
Betáraztunk sörrel le ültünk és a charlie előtt bon bon volt.
Üveggel kézben élőben ezt nyomni hihetetlen milyen filingje van a
you tube nem adja vissza.
Csoda hogy nem rekedtem be
Na megy a géped?
Akkor jóvan.
Bár ahogy nézem azért tűnik nekem endurónak mert a hátsó lábtartók miatt ez endúrókon szokot lenni.
Már rég eladtam.
Há ezze mivan
Nem találom a simsonos ismertetőt amit találok meg fos.
Kár pedig ez endurot beraktam volna neked.
Te írtad nagy lelkesen, hogy szereztél egy endurot.
Ami mégsem enduro.
hmm... nem, tom hogy endurós e vagy sem.. De mindegy a lényeg hogy van alkatrészek nna . horpasztott nincs.
csak sima..
Üdv

Nekem horpasztott dobozfedél kéne!
Az enduro különben acélfelnis.
gyerekek! tudod mit szereztem ma egy simson S51n enduró változat motort ami felújításra tökéletes lenne. Bár blokk nincs benne és egy két apróság hiányzik, de a kerekei alulelnisek! a kipufogódobba van MZA jel beütve. meg gyújtás kapcsolós, index kapcsoló van rajta több nem jut eszembe. BÁr egyben is elvihető vagy bontva. Szóljon akit érdekel.
ezt már hónapok óta fent van és 25ért nem adja el.
De poén hogy fix 24900-ért kínálta. DE látom hogy a kikiálításit lejjebb vitte de a villámárat magasabra tette azaz 27 ezerér . ÉÉÉSS nekem van ithon full komplett puch blokkom karbistul hűtőstől fullos csak betenni és pöcröff. tesztelt. és csak 15ért éeadó darabja!
DE azért jó volna mert lehet hogy el tudnék cserélni egy blokk nélküli simóra ezért kellett a traktokerék.....
De azért lehet a videón hallani hogy alapjáraton eléggé lusta. Nehezen pörög fel illetve fel kell ébreszteni a lovakat benne:) De 1/3 gáz után már nagyon pörög addig úgy húz kb mint egy Pannónia
bazzz. szórakozol velem?