Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az állat mekkora fesztivált csinált a csávó!
Ezen ottlettem volna!

http://youtu.be/6MSyFA84u48
ŐŐŐŐ mégsem eladó.
értem. akkor sztem az tökéletes lesz. ÉS mennyi? és + postával mennyi lesz?
Szeressétek egymást!
Utánfutóról lett flexel levágva szóval a tengelyt esztergálni kell.
Rohadtul nem érdekel a véleményed...
még 1 kérdés hogy ez milyen kapagépbe volt?
oké. ÉS a kard is jár hozzá? Na jó viccet félretéve. ÉS árat mondj rá. És posta mennyi lenne?ÉS legkésőbb hétfőn tudok szólni hogy kell e a öregnek ez, ha igen akkor utalok.
Höhh mik nem vannak.
A bölcsességeidet mikor írod le és adod ki könyvbe?
Honnan jöttek ezek a tudások?
Itt van meg van.
Puchi! Megvannak még a traktor kiskerekek felnistől? mert isminek kellene. És milyen kapagépbe való? ÉS kérek képet róla közelről.
Ezt parasztosan négyzetes motornak hííják, iylenkor a furat-löket egyezik.
A hósszú löketű motorok inkáb alacsonyabb fordulatra hangolva műkszenek jól, iylenkor nyilván a kivehető csúcsteljesítmény nem nagy, viszont alapjáratról is húz mint pl a simson, vagy az MZ-k

Sportosabb motoroknál, ahol szempont a kivehető minél nagyobb teljesítmény, 2t motoroknál a z arány inkább négyzetes mint hosszúlöketű.

2t motoroknál a négzetesnél sokkal rovidebb löket nem válik be, mert a szívásra fordítható idő túl kevés lesz, ellenben 4t motroknál ez nem téma, ott ma már mindne motor rövidlöketű amelyik megy is.

Az s51 eleve úgy lett tervezve, hogy minden alkatrésze kibírja simán a 70ccm el járó terhelést(volt gyári 70es motor) ezért a lökete 44mm, ha 70es, akkor az pont négyzetes, 50ccm esen meg jó hosszú löketű, mélyről húz mint a vízhordó lány a gémeskútnál.
Mert eszed ennyi.
Baze mekkora buli volt tegnap hű.
Most megcsapant a kasza mert olyan jó a haveri kör hogy ,,mit iszunk ja a nyúl fizeti akkor heinekent" hogy kapnák be.
(Nem sűrűn kérték a személyit.)
1-2 sör útán már üvöltötük amikor elkezdték nyomni hogy ,,ha megnyerem a lottó főnyereményt egy hétig táncolok az asztal tetején..."
Meg ezt se csak csendbe hallgatuk
De ez semmi volt ma lesz Charlie koncert az lesz az igazi.
Ja és érvényesitjük hogy csak az a csaj foglalt amelyiken fekszenek.

Tét festre mész? vagy Star Garden? én egész nyáron festekere fogok járni.
Én is ezt tettem vele miután vettem egy nyugati gépet...
KOCKA!
Én ennyit hallottam róla és állítólag az a legjobb.
ezt simsonosoknál olvastam hogy az s 51 hosszú löketű ezért dolgozik sokkal jobban 60 illetve 70 ccm-ben.
A 60 vagy 70-es furat már közel kocka szóval furat löket közel azonos.
De azt is olvastam hogy etz 250-en a furat már alapból szélsebb a löketnél de majd megkérjük emzolit hogy adja hozzá tudását.
Nekem most a Maico fórumon olyat magyaráznak hogy ez valami cinemaszkópikus henger ami rajta van. Állítólag azért nevezik ennek mert a lökethossz annyi mint a furat. Ennél pl 60x60mm Mi ennek a magyar megfelelője?
Venezuelai szoci szimpatizáns volt nem?
Mesélj még!
Hát figy, az ifa tröszt, egy irdatlan nagy ipari konglomerátum volt, gyártottak gombostűt, meg mozsárágyút.

Simsonból valami 5 millió darabot, MZ ből sem kevesebbet asszem, szóval azért azokat csak el kellett valaova helyezni, így sok kerölt nyugateurópába is.

Ami durva, hogy középamerikában több, és népes simsonklub lézetik, így laza 18 évvel a gyár bezeárása után, különösen a Venezuelai, és a kubai klub aktív.

A kubait még csak értem, de a venezuelait már nemanynira.