Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez teljesen állapotól függő.Nem az eredetiségre hajtok de jobban tetszenek az inexes,fordszámérősek, lehet vennék olyat is amin nincs de olyan árban is.
Amúgy monddj egy árat amennyiért vennél egy mocit? mondjuk simót mennyiérT?
Pont ez a baj a vaterás eladókkal hogy lajhárok hogy sosem válaszolnak időben. és ezért idegesítő. De ha leütöm és akkor elcsevegek vele és akkor kiderül hogy mégsejó akkor a jó hírnevemet csökkenti.. azaz a értékelésre gondolok.
Látom te is profi tökölödö vagy mint én,te is lekéstél már egy pár vasról.
Ezt nem teljesen sikerült értelmeznem de mindegy.
Ha nem kapok elfogadható árban simot akkor nem lesz.

Megvették a pofám elől az rg-ét ismét. (Slampinak és fateromnak volt igaza)

Na nem baj legalább hétvégén elmegyek bulizni
Basssszzzzzaaaaaa meeggg lekéstem egy jó mocirólllll.... Bár ez kellett volna megvenni! http://www.vatera.hu/simson_s5...
Basszus ennyire más lett a kettő között.... mert teljesen más a léptető villa....
Mondd csak őszintén milyen simóért mennyit adnál érte? Mert így is elég hónapok óta úgy válogatsz hogy eszem megáll a faszom meg feláll. na jó viccet félre téve Ne tedd magasra a mércét. Nehogy már 10ezerér kapnál egy fullod eredeti simót kapsz. Bár mondtad hogy legyen egy jó moci és csak szántásba kell. akkor ajánlok neked mindárt ha még nem vitték el.
Nem szeretném elkiabálni de lehet lesz mégegy simsonom ha sikerül olcsón beszerezni és téged érdekel barátoi áron eladnám neked.
Amúgy slampinak szánom mert állítólag forgalmis az is.
Amúgy én a DS-t fejlesztegetem most már működik brumo jóvoltából szóval ha nem szakadna az eső akkor kimennék tesztelni.

EZT HALGASD! nagyon http://youtu.be/kr06qBvRvn4
Jólvan főneppe Úr!
Én csak példálóztam eminem kollégát szeretném segíteni.
Erről szól a nepperkedés.
Szerintem nem kell senkinek tanítanod.
Attól függ lehet megszertném de inkább az rg de úgy is fel licitálják majd.
Ja és sok sikert mind az eladáshoz és mind a megvételhez.

Amúgy szerintem csináld azt amit én poénból kitaláltam az előző motorommal csinálom meg a következőre a pénzt szóval a lényeg hogy nyerjél és akár milyen szar a helyzet minimum 0-ra gyere ki.
Eladnád?
Haver mostvette a 70-esét 10-ért de hiányos és fullra az utolsó csavarig zétvan szedve szóval nehéz lesz motort csinálni belőle!
Mind kettő nem lehet?
A simohoz lehet a végén nevetséges összegért hozzájutok.
(Úgy is el nepperkedem)
Akkor mostmár simson?
Igen én is ezt a taktikát szoktam követni mert különben csak a magam ellensége vagyok.
Csak gondoltam elkezdem

Különben a teszveszen szoktam üzletelni a vaterán azért vagyok 0-ás.
Más a váltó működése.
Szíves!
Kár folyamatosan licitálni. A végén kell nyomkodni a licites gombokat.
Kösz hogy be raktad ezt az aukciót figyelemmel kísérem majd.
Képről eddig ez a leg értelmesebb vétel, mert bár 78as 51-es nincs, de ez legaláb olcsó, és nem akar gyárinak hazudódni.

A váz vélhetően eredetileg s50 es volt, de a többi alkatrész már s51re van cserélve.
Érdemes volna megnézni, hogy sztenderen nem ér e le mindkét kerék, mert akkor karambolos, és összement a váz.

Mindennesetre egy ránézést megér, ha 40be el leeht hozni.
A fordszámmérő vellenyos, vagy nincs meg a kihajtása.
70 ccm-es, fordulatszámmérős Simson
Ha tuningról van szó akkor lenne kérdésem. Hogy a 3gangos puch turbós blokkba lehet e betenni 4 gangot? azaz minden mechanikástul. Bár az nem lenne rossz.
Annyira nem is gáz, csak az ára nevetséges.
Tomoskupásoktól tudom, hogy a tomos ygengéje a váltó.