NA?Kié a nagyobb henger?
A monzatuningnak lenne értelme pl megkéne tudni hogy a tomos 4 gangosába hogy lehet 5-ödiket tenni és szerintem puchba is belehetne tenni mert ugya a licenc azonos.
Amúgy áttételmósosítás is jólenne.
Ez nagyon jó!
Erre felhúzni atenva vagy pollini vagy akjáb big bore szettet és VÁÁÁÁ.
Hatalmasat menne ez a motor és nagyon nagyon jó állapotbn is van kihozni a 10 lovat aztán GÓ!
ugyebár épp ez az. hogy a crossokon leggyakrabban sok mindent cseréltek ki. Bár ha teheted passzold tovább a mocit. vagy csináld meg szépre de nem eredetire. csak rendes legyen és ne hiányosan nézzen ki. és ennyi, no meg akkor is add el mi hamarabb mert a pótalkatrész hiánya miatt is kockázatos.
Hova költöztök ha szabad megkérdeznem? Gyertek Varsányra
Nálunk is múlt héten volt a hitel becslő ha minden össze jön akkora szobám lesz hogy eltévedek benne.
Itt akkora az udvar hogy egy nyerges negyedét foglalná el, az ér valamit.
Mire lenyírom a füvet addigra le jár a személyim.
Egyik ismerősőm faterja úgy nyírja füvet hogy elkezdi délután közben tolja be a söröket a már virágos kertben nincs olyan állapotban hogy folytassa be fekszik egy fa allá aztán majd valamikor este fel kell.
Igen ez eléggé hasonlít rá de az enyémben más az első villa meg hátsó része is kicsit meg más a henger-hengerfej. Amúgy bemértem következtetéssel egy Pannónia tőcsavar távolságából, hogy ez 175 ös. Ez eddig az egyetlen Maico ami hasonlít rá!
A monzatuningnak lenne értelme pl megkéne tudni hogy a tomos 4 gangosába hogy lehet 5-ödiket tenni és szerintem puchba is belehetne tenni mert ugya a licenc azonos.
Amúgy áttételmósosítás is jólenne.