Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA?Kié a nagyobb henger?
A monzatuningnak lenne értelme pl megkéne tudni hogy a tomos 4 gangosába hogy lehet 5-ödiket tenni és szerintem puchba is belehetne tenni mert ugya a licenc azonos.
Amúgy áttételmósosítás is jólenne.
Lesz még egy golflabda bukóm.
Ez csak 4 sebességes.
Értelmetlen tízezres tuningcuccokat venni rá.
Szerintem.
Ez nagyon jó!
Erre felhúzni atenva vagy pollini vagy akjáb big bore szettet és VÁÁÁÁ.
Hatalmasat menne ez a motor és nagyon nagyon jó állapotbn is van kihozni a 10 lovat aztán GÓ!
Kerestél motort...
Ez egész jó, eredeti papírokkal, felújított motorral.
Üdv

250-es furat kb 65-70 és környéke.
175 ccm olyan 58 könyéke.
na ismerem ezt a dolgot mert ugyanaz volt anno a robeszommal mert szakadó esőben nem szerette a párás levegőt és ilyenkor beköpi a gyertyát.
Kikezek a puccos népek?
-Pestrű gyüttek poltikusok!
Ó na megyek veszek lakatot a biciklimre!
Nemtudom.
Egyszer kiszedtem a gyertyát, visszaraktam, és jó lett.
Másodjára karbipucolás, nem indul, tologatás kicsit, aztán beindult.
Beázott a gyújtás vagy vizes lett a karbi?
Próbáljátok ki, szakadó esőbe, éjjel 23 óra tájban, motort szerelni...
Nekem tegnap kétszer is megadatott.
Ez baromság amit mondasz.
1958-as motorhoz még szép, hogy szinte semmi sincs.
ugyebár épp ez az. hogy a crossokon leggyakrabban sok mindent cseréltek ki. Bár ha teheted passzold tovább a mocit. vagy csináld meg szépre de nem eredetire. csak rendes legyen és ne hiányosan nézzen ki. és ennyi, no meg akkor is add el mi hamarabb mert a pótalkatrész hiánya miatt is kockázatos.
köszi de most nem mondjuk ha a feléért nem de egy kicsivel többé meghüvelyezem uj dugóval a hengert de sajnálom elbszni a jó nikaszilos 50ccm-et.
Érd.
Ne akadj már fenn minden apróságon....
Szerinted az 52 év alatt nem cserélhettek ki rajta pár dolgot?
Főleg krossz gépeken.
Hova költöztök ha szabad megkérdeznem? Gyertek Varsányra

Nálunk is múlt héten volt a hitel becslő ha minden össze jön akkora szobám lesz hogy eltévedek benne.

Itt akkora az udvar hogy egy nyerges negyedét foglalná el, az ér valamit.
Mire lenyírom a füvet addigra le jár a személyim.

Egyik ismerősőm faterja úgy nyírja füvet hogy elkezdi délután közben tolja be a söröket a már virágos kertben nincs olyan állapotban hogy folytassa be fekszik egy fa allá aztán majd valamikor este fel kell.
Nemtudom szerintem ilyet még a javában fekete-fehér autó motor oldalain lehetett csak látni itthon...
No Meg a hátsó villa teleszkópokkal. Más a láncfeszítő stb. De attól függetlenül nagyon hasonló.
Igen ez eléggé hasonlít rá de az enyémben más az első villa meg hátsó része is kicsit meg más a henger-hengerfej. Amúgy bemértem következtetéssel egy Pannónia tőcsavar távolságából, hogy ez 175 ös. Ez eddig az egyetlen Maico ami hasonlít rá!
akkor nem is mondtam semmit
Nem kell bénának nézni, építészeti suliba jártam 5 évig.
Általánosba szinte minden évbe új házunk volt.
8. helyen lakunk most.