Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van ilyenkor jobb egy építészt hívni, mert jobb nem szívni évekig meg milliókat költeni rá.
Mi 54 házat néztünk meg, mire a mostanit megtaláltuk.
Az esélyes házakhoz hívtunk építészt, hogy nézze meg.
Volt kettő, emi jobban tetzsett mint a mostani, de az építész lebeszét róla, és nyiván igaza volt.
Olyanokat vett észre, amit egy laikus nem lát meg.
hasaját akkor jobb dolgod van :) egyszerűbb mert lakás cserét lehet csinálni. de nagyon kell vigyázni ilyenkor mert pl a kinézett ház lehet rosszabb állapotú de a vevő nem tud róla. meg mondhuj hitelel terhelt házat cserélik. és emiatt nyakadon megy a hitel stb... szóval csak óvatosan mert elég sok a lakásmaffia.
Természetesen saját.
Nem fogunk másnak fizetni, akkor inkább a banknak fizetünk, egyszer legalább a mienk lesz.
Találtam kurvárahasonlót:) itt a linken nézheted. http://www.google.hu/imgres?im...
értem. Ebben az esetben csak nyaraló marad... vannak ilyen nyaralók ami 2millióér eladók bár vannak drágábbak is. de a nyaralókból is lehet lakást építeni. Kérdeznék vmit? Hogy a lakótelepen az albérlet?
Nem tudok segíteni, talán Dimma (Suzu777) szerelt iylet, ha versenyzett itthon iylennel valaki
Oké, ha megmondod, hogy 2 millió Forintból hol tudunk olyan kertes házat venni a főváros közelében, amiben van víz, villany, esetleg gáz, nem omlik össze a fejünk felett, akkor meghajolok elötted.
Mutass olyan embert, aki manapság nem rendelkezik hitellel!
Képtelenség hitel nélkül lakást venni, főleg egy egyedüli anyának.
Bár egy fontos dolog! hogy a házra ne vegyetek hitelt. mert nagyon ráfogtok fázni.
Ha nem mondod, eszembe se jut...

Tervbe van, 2-3 hónap és megyünk.
Így már világos.
De akkor végső esetben kertes házba költözni.
ez van..
Mert úgy igazából ő se akar.
Mikor apumék elválltak, anyámat csak úgy lekúrvázta, meg ilyesmi...
Bár miért nm tartod a másikkal a kapcsolatot? :\
Nemtudom milyen lassan már abban sem hiszem hogy 175 ös a gép:) Képeket nézve lehet 250 köbös is. Amúgy mennyi egy 175 ös gép furata és mennyi egy 250 es gépé?
Nálunk nem jár a lakáshoz, de nekem van kettő is.
Nagyszülőkkel csak kettő van, egyik Nyíregyházán, panelba, másikkal meg nem tartom a kapcsolatot.
Valamikor 85 körül vehettem volna egy működésképtelent.
Egyebet nemigen, azon apéldányon kívül nem is láttam azóta sem.
Ritka mint a malanca.
csak egy kérdés hogy mennyi pínz vót?
Bár a nagy szülőknél ha élnek még.nem tudod tárolni a mocikat? az egyszerűbb lenne. Bár a panellakásnak nincs pincéje? bár úgy tudom hogy van saját hozzá tartozó vagyis az is kell lennie. vagy bérelhető.
Nem tudsz valamit a Maico gépekről?
CSepel kertes.
Jótetted!
Engem ilyen veszély jelenleg nem fenyeget kertesházban.
Most hol lakol?
Simán irígykednek.

Én, amikor budára költöztem, ahogy látták, hogy költözés, a kedves régebbi lakók kikapcsoltatták a liftet.
Mindent úgy keleltt kézben felhordani a negyedikre, és az nem panes volt, ott kb a 6iik nak számítana.

Mint kiderült, minden új lakóval iylen türhú parasztok, nyilván, aki nem 50 éve lakik ott, az suttyó geciláda, és mindent szándékosan tönretesz, és esztergagépet akar a személylifttel felvinni.

Az egész azért vicces, mert a lift annyira pici volt, hoyg 3 ember már nemigen fért el benne, tehát mondjuk 500 kilós szekrényt nemigen lehetett volna beletenni.

Na, amikor elköltöztem onnan, akkor nem szaroztam, fél napig feltartottam a liftet, pedig nem vagyok iylen bunkó.
Hát a ház előtt ne haggy semmit mert hamar összeszedik.A gondnoknak meg 5 liter bor és elvan intéze a havi bérlet a liftre.
Kiderült, hogy van hozzá kulcsom.
Meg az is, hogy egy csomó ellengésem van a házba. Menjenek a fenébe...

Mostmár csak úgy használhatom a nagy liftet, ha szólok a gondnoknak.