Mi 54 házat néztünk meg, mire a mostanit megtaláltuk.
Az esélyes házakhoz hívtunk építészt, hogy nézze meg.
Volt kettő, emi jobban tetzsett mint a mostani, de az építész lebeszét róla, és nyiván igaza volt.
Olyanokat vett észre, amit egy laikus nem lát meg.
hasaját akkor jobb dolgod van :) egyszerűbb mert lakás cserét lehet csinálni. de nagyon kell vigyázni ilyenkor mert pl a kinézett ház lehet rosszabb állapotú de a vevő nem tud róla. meg mondhuj hitelel terhelt házat cserélik. és emiatt nyakadon megy a hitel stb... szóval csak óvatosan mert elég sok a lakásmaffia.
értem. Ebben az esetben csak nyaraló marad... vannak ilyen nyaralók ami 2millióér eladók bár vannak drágábbak is. de a nyaralókból is lehet lakást építeni. Kérdeznék vmit? Hogy a lakótelepen az albérlet?
Oké, ha megmondod, hogy 2 millió Forintból hol tudunk olyan kertes házat venni a főváros közelében, amiben van víz, villany, esetleg gáz, nem omlik össze a fejünk felett, akkor meghajolok elötted.
Mutass olyan embert, aki manapság nem rendelkezik hitellel!
Képtelenség hitel nélkül lakást venni, főleg egy egyedüli anyának.
Nemtudom milyen lassan már abban sem hiszem hogy 175 ös a gép:) Képeket nézve lehet 250 köbös is. Amúgy mennyi egy 175 ös gép furata és mennyi egy 250 es gépé?
Bár a nagy szülőknél ha élnek még.nem tudod tárolni a mocikat? az egyszerűbb lenne. Bár a panellakásnak nincs pincéje? bár úgy tudom hogy van saját hozzá tartozó vagyis az is kell lennie. vagy bérelhető.
Én, amikor budára költöztem, ahogy látták, hogy költözés, a kedves régebbi lakók kikapcsoltatták a liftet.
Mindent úgy keleltt kézben felhordani a negyedikre, és az nem panes volt, ott kb a 6iik nak számítana.
Mint kiderült, minden új lakóval iylen türhú parasztok, nyilván, aki nem 50 éve lakik ott, az suttyó geciláda, és mindent szándékosan tönretesz, és esztergagépet akar a személylifttel felvinni.
Az egész azért vicces, mert a lift annyira pici volt, hoyg 3 ember már nemigen fért el benne, tehát mondjuk 500 kilós szekrényt nemigen lehetett volna beletenni.
Na, amikor elköltöztem onnan, akkor nem szaroztam, fél napig feltartottam a liftet, pedig nem vagyok iylen bunkó.
Az esélyes házakhoz hívtunk építészt, hogy nézze meg.
Volt kettő, emi jobban tetzsett mint a mostani, de az építész lebeszét róla, és nyiván igaza volt.
Olyanokat vett észre, amit egy laikus nem lát meg.
Nem fogunk másnak fizetni, akkor inkább a banknak fizetünk, egyszer legalább a mienk lesz.
Mutass olyan embert, aki manapság nem rendelkezik hitellel!
Képtelenség hitel nélkül lakást venni, főleg egy egyedüli anyának.
Tervbe van, 2-3 hónap és megyünk.
De akkor végső esetben kertes házba költözni.
ez van..
Mikor apumék elválltak, anyámat csak úgy lekúrvázta, meg ilyesmi...
Nagyszülőkkel csak kettő van, egyik Nyíregyházán, panelba, másikkal meg nem tartom a kapcsolatot.
Egyebet nemigen, azon apéldányon kívül nem is láttam azóta sem.
Ritka mint a malanca.
Engem ilyen veszély jelenleg nem fenyeget kertesházban.
Most hol lakol?
Én, amikor budára költöztem, ahogy látták, hogy költözés, a kedves régebbi lakók kikapcsoltatták a liftet.
Mindent úgy keleltt kézben felhordani a negyedikre, és az nem panes volt, ott kb a 6iik nak számítana.
Mint kiderült, minden új lakóval iylen türhú parasztok, nyilván, aki nem 50 éve lakik ott, az suttyó geciláda, és mindent szándékosan tönretesz, és esztergagépet akar a személylifttel felvinni.
Az egész azért vicces, mert a lift annyira pici volt, hoyg 3 ember már nemigen fért el benne, tehát mondjuk 500 kilós szekrényt nemigen lehetett volna beletenni.
Na, amikor elköltöztem onnan, akkor nem szaroztam, fél napig feltartottam a liftet, pedig nem vagyok iylen bunkó.
Meg az is, hogy egy csomó ellengésem van a házba. Menjenek a fenébe...
Mostmár csak úgy használhatom a nagy liftet, ha szólok a gondnoknak.