A simson márka ismeretlen volt az angoloknál, de a dkw nem, azt még el lehetett adni, hogxy az MZ a dkw utódja, de a simsont mint vadászfegyver márkát ismerték, szóval MZ 50 volt a simson.
Egyébbként meglepődnél mennyi MZ és simson van angliában.
Már megint full puchos vagyok.
Szeretnék még simsont lehet a nyáron elmegyek falura házalni hátha papáknál az ólban, padláson itt ott összelehet szedni pár simsont meg néhányköbméter gyári alkatrészt 5 centi por alatt.
Állítólag találtak valamikor B-vel kezdődő városban annó boltnak a pincéjében gyári 0 kilóméteres simsont.
Talán Slampi tette be valamikor.
Eddig az volt a legkevésbé gány, bár elég leharcolt volt, de legaláb nem cserélgettek le rajta mindent utángyártott szarokra, és olcsó is volt asszem, de azért mérget ne vegyél rá, lehet, hogy élőben egy hulladék.
jó oké. De amúgy élőben megnéztem a ktm-et De nem vmi durranás. mert ütött kopott mind az állat. és a dagi úr 70ezernél nem szívesen adná még a 60ezernél is elég nehéz alkudni. Bár úgy akartam venni hogy a sach-et eladom a kék ktm-ét és egy piros simóért.
---
Lesz körbejárós videó a kékről, már felvettem.
Elöbb mentem két személlyel vele. Nagyon jól megy ígyis!
A simson márka ismeretlen volt az angoloknál, de a dkw nem, azt még el lehetett adni, hogxy az MZ a dkw utódja, de a simsont mint vadászfegyver márkát ismerték, szóval MZ 50 volt a simson.
Egyébbként meglepődnél mennyi MZ és simson van angliában.
Szeretnék még simsont lehet a nyáron elmegyek falura házalni hátha papáknál az ólban, padláson itt ott összelehet szedni pár simsont meg néhányköbméter gyári alkatrészt 5 centi por alatt.
Állítólag találtak valamikor B-vel kezdődő városban annó boltnak a pincéjében gyári 0 kilóméteres simsont.
Egy haver küldte.
Merthogy angliában a simsont mint MZ 50et forgalmazták
Eddig az volt a legkevésbé gány, bár elég leharcolt volt, de legaláb nem cserélgettek le rajta mindent utángyártott szarokra, és olcsó is volt asszem, de azért mérget ne vegyél rá, lehet, hogy élőben egy hulladék.
Amúltkor vol egy jó felújítási alap valami 40 körül, arr aérdemes lett volna rámenni.
de holnap remélem előkerül.
De ha nehezedre esik megadni, megszerzem máshogy.