Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó vicc...
Itt könyörögsz, hogy vegyük már meg.
vasmegyében van posta 1690
Jah, meg h hol is van ez helyileg? mert ha messze akkor lehet h posta lenne a jó... ha megoldható..
Üdv.
Érdekel is, de sztem majd csak jövő 7 vége felé mert szombaton kapok fizut... addig meg gyurcsány csomag...:S De az a lénye h mindenképp kell, horzsolás nembaj, csak ne legyen agyon verve...
DE a tuningcuccok nem mindig tartanak sokáig.... :D
Vigyázok én. Tuningolt őrangyalom van, elég jól gyorsul;)
na erre azért vigyázzál mert te is meg fogsz csókolni a fát aki mennybe fog küldeni....
Nem. Mert még azt is elfelejtettem! Lakott területen belül 200 al menni kicsit cinkes volt:D
és nem volt nedves barna a gatyád utána?
Jó de gondolj végig hogy azért beleköltesz hogy vegyem meg 30-ért? nemár. mondom hogy nem megyek 25 fölé max. mert a távolság miatt. és viszont a simót olyanra akarom megcsinálni amilyenre szeretném. ÉÉÉRRRRTTTEEEDD? Amúgy van ithhon 5 db új autós kondim.ami kimondottan gyújtásra való bár lehet hogy mocira is jó:) mert 0,25 UF farados. És amúgy nem tom hogy tényleg érdekel a kormány váltós puch komplett blokk? mert ha nem akkor feldobom a vaterára 15-ért. bár neked szereztem be 10-esért.
mer ttudom hogy te oda vagy a turbós blokkokért.
Örülsz mi?
Bármikor eladom haszonnal.
Érdekesen nézett ma ki az udvarom, kint volt a KTM a Zündapp a Puch. Mint valami rivális motortalálkozó vagy motorbemutató:)
Szerintem csak a hang miatt lenne ilyen hatás:) Mentem már FZR1000 Genesissel az jól gyorsult (2.8 másodperc 100-ra) És tényleg, remegő lábakkal szálltam le:)
csak ugy általánosba jinek van szar hengere sachs 80-ra amit hüvelyezni kell hengerfejjel.Dugattyu már van a hengert meg
nem akarom még szétfurni
Szívesen!
Baszameg tényleg itt még én se tudok eltévedni
Kösz a térképet a google mapson sose tudok kiigazodni.
Eltéveszthetetlen.
Amúgy csak 45 km. És Pesten 1 kanyart kell csinálod, egyébként szín egyenesen végig tudsz jönni! Váci útról Rakpartra, onnét becsatlakozol a Soroksárira, az meg egyenes kivisz Dunaharasztira, onnét meg tudod.
Teljesen jogos.
Ha egész életedbe csak az ismert útvonalakra hagyatkozol, szerencsétlen maradt...
Gondolkozz csak, ha minden nőt (esetleg pasit, nem tudom hova vonzódsz ) ugyan úgy cserkésznél be, az milyen unalmas már... Meg tapasztalatod sem lesz.

Sokáig gondolkozol. Akkor mindent el fognak vinni előled.
Felhívtam tegnap este vitték el
A másikra le kell csapnom.
Igen ez így lenne.
De 60 km ami nem lenne gond de ismeretlen terepen és egész Pesten át, utálok pesten vezetni meg nem is tudok pedig a jogsit is ott raktam le.És a motor is ismeretlen.

De lehet végső esetben ez lesz.(Puchot is talpon hoztam el)
MICSODÁT?
Ráülsz, és hazamész vele! Ha tényleg olyan patent állapotba van...
Elhozni.