Érdekel is, de sztem majd csak jövő 7 vége felé mert szombaton kapok fizut... addig meg gyurcsány csomag...:S De az a lénye h mindenképp kell, horzsolás nembaj, csak ne legyen agyon verve...
Jó de gondolj végig hogy azért beleköltesz hogy vegyem meg 30-ért? nemár. mondom hogy nem megyek 25 fölé max. mert a távolság miatt. és viszont a simót olyanra akarom megcsinálni amilyenre szeretném. ÉÉÉRRRRTTTEEEDD? Amúgy van ithhon 5 db új autós kondim.ami kimondottan gyújtásra való bár lehet hogy mocira is jó:) mert 0,25 UF farados. És amúgy nem tom hogy tényleg érdekel a kormány váltós puch komplett blokk? mert ha nem akkor feldobom a vaterára 15-ért. bár neked szereztem be 10-esért.
mer ttudom hogy te oda vagy a turbós blokkokért.
Szerintem csak a hang miatt lenne ilyen hatás:) Mentem már FZR1000 Genesissel az jól gyorsult (2.8 másodperc 100-ra) És tényleg, remegő lábakkal szálltam le:)
Amúgy csak 45 km. És Pesten 1 kanyart kell csinálod, egyébként szín egyenesen végig tudsz jönni! Váci útról Rakpartra, onnét becsatlakozol a Soroksárira, az meg egyenes kivisz Dunaharasztira, onnét meg tudod.
Ha egész életedbe csak az ismert útvonalakra hagyatkozol, szerencsétlen maradt...
Gondolkozz csak, ha minden nőt (esetleg pasit, nem tudom hova vonzódsz ) ugyan úgy cserkésznél be, az milyen unalmas már... Meg tapasztalatod sem lesz.
Sokáig gondolkozol. Akkor mindent el fognak vinni előled.
Igen ez így lenne.
De 60 km ami nem lenne gond de ismeretlen terepen és egész Pesten át, utálok pesten vezetni meg nem is tudok pedig a jogsit is ott raktam le.És a motor is ismeretlen.
De lehet végső esetben ez lesz.(Puchot is talpon hoztam el)
Jó vicc...
Itt könyörögsz, hogy vegyük már meg.