Szia, engem nagyon is érdekelne a KTM :)
Kérlek csörögj meg, ha aktuálissá válik, vagy dobj egy SMS-t / E-mailt.
nullathathúsz 91-99-007
zsakai pont balazs kukac kozlekkar.hu
Ja van egy vödör puch alkatrészem is ha érdekel valakit található benne 4 dugattyu 1 puch 4 sebishez henger egy komplett maxi blokk (szétborítva) occso
Tisztában voltamvele mikor elkezdtem meg azzal is hogy nem 2 napos munka de haladok a hétvégén meglesz a kábelezés a héten tanktisztítás kromofágolás minden idomon a színt az eredeti bordó keverés alatt hálisten halad azért
valakinek nincs esetleg ijen kerekei eladok meg villa hozzá és föfék henger meg ffékhenger? ha igen menyiért emailcimem teken2@freemail.hu
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Simson_s51_70_34655111.htm?first=1
ijen kelene
Most, hogy kissé leült a fórum, azt az összehasonlító tesztet vettem elő, amiben 8 gép sok sok szempont szerinti értékelését csinálták 1978-ban. Akkor az első a Zündapp ks50 lett, második a Puch Jet, Kreidler rs után 4. a Fantic tx 220. A két japán, a Ktm rsl és a Hercules voltak hátul. Nálam, most, hogy sorba teszteltem őket, más a sorrend. A Fantic totál lenyűgöz. 9400- ig lehet forgatni. Tökéletes futómű, kényelmes űlés, jól eltalált sebességfokozatok és csodás hang. A többi is nagyon jó, régebben Zündapp jóvoltából a ks 50-et is kipróbáltam, ami valóban finom korrekt gép és potosan olyan, mint a tesztben. De ezek az olaszok valamit nagyon eltaláltak. A technikán túl a motorosok lelkébe is belelátnak. Szóval nálam ez győzött...
Kérlek csörögj meg, ha aktuálissá válik, vagy dobj egy SMS-t / E-mailt.
nullathathúsz 91-99-007
zsakai pont balazs kukac kozlekkar.hu
Nagyon köszönöm előre is!
Üdv,
Balu