Csak a két első teleszkóp (alja-teteje)+ alsó-felső villahíd a kormány nyakkal meg a csapágyakkal van meg. X-50 ötküllős lemezfelni volt benne. Esetleg két 17-es kerekem van küllős, mint a Monza 4C-k ben!
ha ranger komplett első futómű van ? és van e hozzá komplett első kerék? (asszem 19 v. 21 -es) mert gondoltam hogy csinálok egy comet vázból egy endurót szépen:)
Üdv Urak!
Valakit nem érdekel esetleg egy kifejezetten jó állapotú Ranger első teló kiflikkel, és egy szintén jó karban levő Sachs első telópár kiflik nélkül két tárcsafékes mocihoz? Van még a Sachshoz hátsó műanyag sárvédő, légszűrőház,váz ( a hátsó villa gányolás áldozata lett) jó állapotban, tank közepes állapotban,szakadt ülés, kifejezetten szép elsőkerék két tárcsához. Ja, nem ebből akarok meggazdagodni, de azért nem ócskavas árban!
Köszi a türelmet!
Egyből megjelentek a neppermesterek ja csak hozzátenném hogy tudok egy cobrát egy 6 sebességes monzát mind a kettő fejidomos és egy 80 köbös sachs crossot 4 sebességes léghűtéses gépet itt óváron eladótha érdekel valakit.
Azóta változott a helyzet. Amikor belátta, hogy ez a stílus nem jött be, felhívott, mert rajtam kívül senki nem volt nála. Olyan ajánlatot tett, amit már nem lehetett visszautasítani. Mikor már felpakoltunk és lepapíroztunk mindent, akkor mondta meg, hogy a gépet két hete cserélte el egy idősebb emberrel egy 10 ezer forint értékű légpuskáért...
Először az előnyöket: egyező alváz és motorszám, teljesen eredeti rajta minden, ezzel vége is. Ha a motor és a váltó hibátlan lett volna, még így rozsdásan is megérte volna. Egyet-kettőt böffent, de nem indult. A kipufogó könyök cserés, a dob még menthető. Minden krómozott alkatrész rozsdás, minden festett elem sérült , vagy rozsdás. Hosszabb ideje volt az országban, tehát az összes kókány szögelés megvan rajta. Aki szereti a kihívásokat, annak remek projekt. Iszonyat sok munka, rengeteg pótolandó alkatrész. Én már öreg vagyok ehhez...
Valakit nem érdekel esetleg egy kifejezetten jó állapotú Ranger első teló kiflikkel, és egy szintén jó karban levő Sachs első telópár kiflik nélkül két tárcsafékes mocihoz? Van még a Sachshoz hátsó műanyag sárvédő, légszűrőház,váz ( a hátsó villa gányolás áldozata lett) jó állapotban, tank közepes állapotban,szakadt ülés, kifejezetten szép elsőkerék két tárcsához. Ja, nem ebből akarok meggazdagodni, de azért nem ócskavas árban!
Köszi a türelmet!
komolyan érdekel
tudnál adni egy elérhetőséget?
köszönöm
Hol sikerült ilyet felhajtani?