Addig azért aggódtam kicsit, míg szét nem kaptam a blokkot, de már tökéletes.
Ilyet még nem sikerült vennem. Gyári full eredeti hiánytalan gép, ami soha nem volt szétszedve. A középső tömités érintetlen volt, a csavarokon nem volt csavarhúzó nyoma. Hibásan kínálta az ember. Nem lehetett sebességet váltani. A vonóék végei voltak letörve, amiből volt vagy négy itthon. Mivel cafatokra kellett szedni, legalább elle őriztem a hengert, dugót, főtengelyt a csapágyakat stb, szóval minden újszerű hibátlan benne. A kipufogót viszont muszály volt tisztítani, mert a tulaj nem sajnáltaa 2t olajat a benzinből.
Hello!
Eladó egy 1972-es gyártású Puch M50 Racing, dupla kipufogós változat.
Szép állapotú, minden működik rajta, egyedül egy motorolaj csere ami ráférne.
A motor és vázszám stimmel, sajnos papírjai nincsenek.
Az ár megegyezés tárgáyt képezi, persze ésszerű keretek között.
Sziasztok!A megmaradt Puch cobra alkatrészeim eladóak a motort már rég nincs meg.A garázstakaritáskor előkerültek.A kipufogó,karbi lámpakeret meg tankbiléta van meg egybe eladóm nincs rá szükségem.A képet töltök fel Csepelen van.
Uraim!
Rengeteg Puch alkatrészem eladó külön-külön is, de van egy komplett Monza 4 C-m, és egy Imolám is szétszedett állapotban. a blokkjaik jók, ki vannak próbálva, a váz és blokkszámok stimmelnek. Vannak még pluszban kerekek és gumik is. ha valakit valami érdekel, az ne fogja vissza magát! Elérhettek a 06-20/289-5-85-ös telón, vagy Mailben az aradigyuri@freemail.hun.
Az ár úgymond sporttársi, de azért nem kilós vas ár!
Keressen, akit érdekel valami! Köszi!
Ilyet még nem sikerült vennem. Gyári full eredeti hiánytalan gép, ami soha nem volt szétszedve. A középső tömités érintetlen volt, a csavarokon nem volt csavarhúzó nyoma. Hibásan kínálta az ember. Nem lehetett sebességet váltani. A vonóék végei voltak letörve, amiből volt vagy négy itthon. Mivel cafatokra kellett szedni, legalább elle őriztem a hengert, dugót, főtengelyt a csapágyakat stb, szóval minden újszerű hibátlan benne. A kipufogót viszont muszály volt tisztítani, mert a tulaj nem sajnáltaa 2t olajat a benzinből.