Ez bizony igaz.:D Ma lett kész véglegesen a K50 Sprint. Nagyon rendbevan. 150 méteren felgyorsul majdnem 60 ig:) Szép hangja van. És pörög mint a flex. Úgynézki megvan a második kedvenc motorom. Jók ezek a Sachs blokkos akármik csak ne kelljen szerelni mert azt nem a legkönnyebb.
Miért mondod, hogy Simson gyári felömlője is már szélesebb a kelleténél? A legyezős 6,25-ös sachsnak az ugyan ilyen formályú felömlője még szélesebb minden irányban és az azért jól megy.
Szóval?
:D ja télleg kamuztam a monza esetében legalább jól esett bakker.
és ne mondd hogy kókányolok. én annyi motort leheltem életet bele és te mennyit no és mennyit vágtál haza motort, autót?
Brumo-Brumo...
Azért mert valaki új, nem így kell nagynak látszani a szemében!
Monza 6SL, neked, 1 éve pajtában? Röhög a vakbelem!
sün-ön kívül mindenki tudja, hogy Te a motorok kókányolásában leled a szépséget.
Hah csak ne olyat hülyíts aki tud ilyesmiről. Beszéltem már több emberrel. Ha pl puchoknál váz és blokkszám egyezik és nem körözik a motort 2-300 euroért újra lehet rakni rá a papírt. Ennyi. Csak a nepperek mondják ezt nektek hogy ne akarjátok drágábban adni. Németországban is ennyi körül lehet megoldani a papírozást.
gondolod hogy hülye vagyok,amit megvesztek a haveroddal 50 ezer körül,majd rámsoznátok 150000-ért... én mondtam,hogy csak itthoni árakon veszek motort,ha nagyot akartok kaszálni,akkor nem én vagyok az emberetek...a kinti árakhoz jár eredeti gépkönyv,dokumentácio,forgalmi engedély.enélkül a kintieknek csak alkatrésznek jo,mivel nem tudják forgalomba helyezni!
Jó kis gépek hidd el. Vegyél. Mint látod ez nem nyitott motoros fórum hanem be vagyunk kategorizálva egy bizonyos területre azaz a Nyugat európai mopedekre ^^
jó vicc
300ezer forintért hol akarod eladni (annyiért már rendszámos nagy motort veszek)
meg a comet is 1000euroért akarod ha negyedéért el tudod adni
szerintem össze is teheted kezedet
tudom az árát.
és egyébként még mindig nem vagy képes kitölteni az adatlapodat, és itt ilyenkor senki nem fog hozzádszólni.
ésha azt mondom ezer júróba kerül, megveszed?
Mint, hogy azt mondogasd később: Uhh ez hiányzott."
Vettél volna simsont, annak nem törik ki a deklije.)
Ha megyek egy mezei főúton, egyszercsak kitörik a dekli, nem én tehetek róla!
Azt írtm, hogy alul eleve nagyobb a kelleténél.
Szóval?
és ne mondd hogy kókányolok. én annyi motort leheltem életet bele és te mennyit no és mennyit vágtál haza motort, autót?
Azért mert valaki új, nem így kell nagynak látszani a szemében!
Monza 6SL, neked, 1 éve pajtában? Röhög a vakbelem!
sün-ön kívül mindenki tudja, hogy Te a motorok kókányolásában leled a szépséget.
Húzzál el dolgozni, ahelyett hogy ilyen ingyenélő életet folytatsz!
és amúgy az a puch kintre megy holnap.
300ezer forintért hol akarod eladni (annyiért már rendszámos nagy motort veszek)
meg a comet is 1000euroért akarod ha negyedéért el tudod adni
szerintem össze is teheted kezedet
és eladtam már holnap jönnek érte. amúgy az általad kínált ötszörösééert kelt el na oszt szevasz.
az adatlap így mondhatsz már rendes árat
és egyébként még mindig nem vagy képes kitölteni az adatlapodat, és itt ilyenkor senki nem fog hozzádszólni.
ésha azt mondom ezer júróba kerül, megveszed?