Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nem. Nyomorult vagy barátom, nyomorult. Rögeszméddé vált a Zündapp buzulás hogy maradjon minden magyarországon mégis a szerintem egyik legszebb KS-t külföldre adtad el. Igen a feketéről beszélek. Akkor amikor neked van rajta hasznod nem sír a szád.
Az összes senki oda született.
ne csak igyál egyél is!
Menmyi?
100 euróból újlenne :)
semmi.:D Csak buliból hazajövet nem voltam megfelelő állapotban.:D
Mifasz?
kis kiegészités 21-dik század 2012 02 11https://fbcdn-sphotos-a.akamai...
Hali! Brummantó innen kellene indulnod Ma!
https://fbcdn-sphotos-a.akamai...
Szalacsi Sanyi Bácsival beszélld meg! amúgy menthető a Kukkandóreszbe
Súlyos!
Láttam rosszabbat. Ez még menthető.
jóaz meg csak fújd be WD40-essel és picit megmozgatod és aztán vissza a blokkbe és megy is
persze nem egyszerre gondoltam a kiadást. bár ott van még a arany cometem ami az is be kellene fejeznem a felújítását. csak félbehagytam a krómozás miatt mert kurvasokba van a krómozás (kb 110 ezer ft...) és az először a tankot mindenképp krómoznom kell hogy tudjak festeni vinni és aztán a többit apránként krómoztatom le...
Kiderült hogy Veszprémi nepperkoma vette meg a nagyidomos Zündappot!:D Na szép.
Nem lesz olcsó mulatság az tuti de nem is kell egyszerre kiköhögni az árát kitartás az kell a dologhoz de ha végigviszed a tervedet nem keveset lehet belőle távlatilag is profitálni.
köszönöm a részletes tanácsot! épp ezen is gondolkoztam hogy először kellene felmérnem hogy mi hogy an és mennyibekerül... és aztán végig gondolkozom hogy megéri e belemenni a dologba...
Brumó először is javaslom neked a Nemzeti Közlekedési Hatóság felkeresését ott pontos és világos információkat lehet beszerezni az épített ezközök mibenlétéről és továbbá keresd meg valamelyik hazai motor építő műhelyt pl Kick Starter Choppers hogy hogyan is lehet egy épített motort legalizálni . Azt elmondom hogy nem lesz egyszerű de nem lehetetlen a dolog sok sikert és kitartást hozzá!
WTF?
Bérszámfejtő Etelka avgyok csaepeli kisiuparos simsontekercsfuttató
tudom sok a ÉS ... bocs...
nem nem
nem a pitblokk lesz benne hanem egy rendes négyütemá 4 szelepes dohc vezérlésű blokk lenne. szó
és a danuviába építeném bele. az meg állóhengeres
és pont jó.
és bár réggebben ezt volt az álmom.
de lehet hogy igényességgel megfogom valósítani.
és lepapíroztatom mindenáron.
Ez az állandó 4 ütem fasságod... Mindenbe azt akarsz építeni, legyen az lovaskocsi, vagy kerti homokozó... csak legyen benne egy négyütemű motorblokk.