Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te még nem is építettél semmit...:D
Bing 17.... sorozatu kalgulátor.
A nevével ellentétben nem 17-es a légtorok, mert az csak a tipusszám, a légtorok 15 ös.

De igen jó preciíz kis karbi, bár aki az ufószint beálíltást kitalálta rajta, az monnyon le.

Szeretem, ha már beállítottam:)
Pont te is ilyen ratyikat faragsz.
de az am 6-os blokk és eeléggé ratyi kinézete van :S mert nincs rajta a deklik meg sárvédők se.
a blokk az ok. De azért nekem nem jön be.
www.vatera.hu%2Fitem%2Fview%2F..." target="_blank">Brumo feeling
nna elkelt a puch ds jóáron...
a pörgést sztem a karbi úszóház tömítetlensége is okozza! szal akkor a karbit is kell rendesen tömíteni. ÉS másik a karbinak a sűberje nem lötyög e?
Ha Józsit lefikázod, hogy miért kinti áron ad Morinit, Te miért kinti áron akarsz eladni mindened?
Miért nem próbálod ki egy másik karbival?
A szivatóakna alján egy gumi tömít ha jól emlékszem (már régen láttam) az ha nincs meg nem lesz jó.Érdekes mert nagy nyomáskülönbség tud létrejönni a szívatóakna és a külső levegő között és rengeteg levegőt betud szívni a bowdenház mellett, ellenőrizd, hogy jól illeszkedik.
Ezzel sokat segítettél.:D
Szarul rakta össze és elhagyta a felét.
Haha mintha ezt nem tudnám. Itt a szivatóval van a gond. Ami most engem szivat.
És hogy lehet azt beállítani? Mert a tulaj is azt mondta hogy az a baja mióta bowdent cserélt. De mit lehet azon állítani?
Azok a szivatóval tudnak szivatni ha nemjól van beállítva.
Tied a PONT!
Zoóóóóóliibááá Hoóóól vaaaaaagy?:D
Van itt egy nagyon jó embőr az tug gya a mögoldást! nem mucsai jelentközni fog hamarosan!
Rögtön az első
Bing 17 es vakdugózott dúsítócsavaros kivitel. Súbert állítottam nem ért semmit.