Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahhoz nem kell hd.. hogy profi kamerás legyél bakker! hanem a tudás ennyi. ahogy eddgi is tetted az jóó volt.
Vettem a Kreidler motoromhoz egy oldaldeklit eBay-n. Igazából nincs rá nagy szükségem, de új, jó lesz, ha ahhoz a motorhoz érek felújításban.
1 euróért megnyertem. Hurrá!
Én balga, nem néztem meg mennyi a posta: kiderült, 14 euró.
Mindegy mostmár, egyszer élünk, nemde?!?
Végül kiderült, nincs PayPal-je az eladónak, ezért csak banki átulalás mehet. Az pedig ugye 2200 Ft körül van.

Tehát ~6500 Ft-ért vettem egy darab műanyot, amire jelenleg nincs életbevágó szükségem, és amit harmad áron meg tudtam volna venni mindenestül, úgy egyébként.

Azt hiszem becsomagolom fóliába, és felrakom a polcra. Ennyi pénzért bűn lenne felszerelni!
Ha szerzel HD-s kamerát, megcsinálom a videót! Elkezdtem már felvételeket gyártani, de abbamaradt most.
bezzeg mikor lesz máár videóó róla ami tiltatál kicsikét !
Hondát vegyenek, Hondát vegyenek! Támogassátok a 3 kerekű projektet!
Egy telitankos nagyobb döntéstől meg kiömlene a benzin.
te a sapin nem kell lyukat fúrni!
a sapin belül kell nézni hogy van e lyuk akkor ok mert oldalt szív fel!
MAFC Autósport és Motorsport Szakosztály megint előadást tart a BME-n december 1-én 18 órától.

A félév egyetlen előadása!

Osztályfőnök változatlanul Havassy Péter, a következő előadás témája pedig;

Benzinek, ill. motor hajtóanyagok

vendég előadónk dr. Holló András lesz, aki a MOL termékfejlesztésének kiemelt vezetője.
E-mail!
Zündapp-on sincs lyuk.
Biztos vagyok benne. Én is igyekszem, csak a költségvetés minimál. A tankaspkás tanácsot köszi majd megoldom.
Üdv
Tanksapi ohne lüftungos fúrjál rá lukat mielőtt megszivat. 1milis elég.
Hú ha az enyém lenne nagyon profira összehoznám.
Neked is ilyen vázad volt? Annyi hogy a sárga JOGGING blokkját kapja meg, mert elvileg bele kell mennie. Most valami elektronikát szerkesztek rá éppen. A benzincsap vadonat új de az elzárónál egyszer csak elkezdett csepegni az normális? aztán ráhúztam az anyát, de nem tűnik valami masszív darabnak. Tank mosogatását kólával hétvégén tervezem. Üdv
Hú amindenit egy ilyennek örülnék.
Puchinátor kösz a teló szerelési leírást. Akkor küldök képet az új szerzeményről.
Üdv
nnna írtam neki. :)
jó hely
A motor egybe rendbe,sárvédők,tank maratás, alapozás majd csisz! Piros lesz mert kényes szin! Tavaszra akarom befejezni! sok meló!
Ide ha beszabadulnák Kamion kéne!
http://www.chrisdegroot.nl/
Itt tartok de még messze a vége.Mesélj már valamit a tomos-ról!Hogy álsz vlee mik a tervek színe szaga stb?
Sajna nem.Német anyagokat szoktam venni az van közel.
Üdv! Dunaplaszt Primer Cinkfoszfát alapozót használok a Tomos alapozó festéséhez Ismered, milyen?
Tetszik a maxid.
Ha fémtisztára fújok akkor szóbakerülhet még alapozó most pl cink foszfátos cuccal alapoztam 450 volt 1 deci de még kell am 20 deka volt.