Vettem a Kreidler motoromhoz egy oldaldeklit eBay-n. Igazából nincs rá nagy szükségem, de új, jó lesz, ha ahhoz a motorhoz érek felújításban.
1 euróért megnyertem. Hurrá!
Én balga, nem néztem meg mennyi a posta: kiderült, 14 euró.
Mindegy mostmár, egyszer élünk, nemde?!?
Végül kiderült, nincs PayPal-je az eladónak, ezért csak banki átulalás mehet. Az pedig ugye 2200 Ft körül van.
Tehát ~6500 Ft-ért vettem egy darab műanyot, amire jelenleg nincs életbevágó szükségem, és amit harmad áron meg tudtam volna venni mindenestül, úgy egyébként.
Azt hiszem becsomagolom fóliába, és felrakom a polcra. Ennyi pénzért bűn lenne felszerelni!
Neked is ilyen vázad volt? Annyi hogy a sárga JOGGING blokkját kapja meg, mert elvileg bele kell mennie. Most valami elektronikát szerkesztek rá éppen. A benzincsap vadonat új de az elzárónál egyszer csak elkezdett csepegni az normális? aztán ráhúztam az anyát, de nem tűnik valami masszív darabnak. Tank mosogatását kólával hétvégén tervezem. Üdv
A motor egybe rendbe,sárvédők,tank maratás, alapozás majd csisz! Piros lesz mert kényes szin! Tavaszra akarom befejezni! sok meló!
Ide ha beszabadulnák Kamion kéne! http://www.chrisdegroot.nl/
1 euróért megnyertem. Hurrá!
Én balga, nem néztem meg mennyi a posta: kiderült, 14 euró.
Mindegy mostmár, egyszer élünk, nemde?!?
Végül kiderült, nincs PayPal-je az eladónak, ezért csak banki átulalás mehet. Az pedig ugye 2200 Ft körül van.
Tehát ~6500 Ft-ért vettem egy darab műanyot, amire jelenleg nincs életbevágó szükségem, és amit harmad áron meg tudtam volna venni mindenestül, úgy egyébként.
Azt hiszem becsomagolom fóliába, és felrakom a polcra. Ennyi pénzért bűn lenne felszerelni!
a sapin belül kell nézni hogy van e lyuk akkor ok mert oldalt szív fel!
A félév egyetlen előadása!
Osztályfőnök változatlanul Havassy Péter, a következő előadás témája pedig;
Benzinek, ill. motor hajtóanyagok
vendég előadónk dr. Holló András lesz, aki a MOL termékfejlesztésének kiemelt vezetője.
Üdv
Üdv
Ide ha beszabadulnák Kamion kéne!
http://www.chrisdegroot.nl/