Ismerősnek a Mitsujában is volt. Ő úgy vette észre hogy fűtés bekapcs megy utána recsegés és leáll a fűtőmotor. Gondolta csak elromlott... De utána 2 héttel jött a dögszag. Bedarálta a venti az egeret! Minden büdös volt.
Bár nem kívánok senkinek ilyet a kocsiban meg a motorban sem! . Bár nem tom hoghy a klórpor távoltartja e a patkányokat? mert az elég szúrós a szaga...
ma ezzel szívtam. mert úgy kezdődött hogy bűz terjeng a klímámban. és gondoltam hogy vmi kis cincogó kirágta. mert a apósomnál a opeljéban is volt ilyen
erre felnyitom és majdnem rosszul lettem a látványtól. és egy sor cifrakáromkodást kisértem végig a bontást.
A patkány költözött be és láttam elfutni is és dögkövér is! majdnem akkora mint egy görény! Még a patkány is képes volt egeret falni!
Inkabb a hfej felfekvojet huztad volna fel ,h tomitsen a fej a peremen.Eza paszta lofaszt sem er,kifujja m a szart.Fem a femen tomit,a tobb paszta ,varazsszer humbuk.Vmi jo dzsuva olaj lehet benne.
vakrozsdás volt. és 500-as papírral és olajjal csiszoltam be. ÉS nehogy azt hidd hogy fullkarcos. hanem szép tükörsima.
persze látszik a hónolás nyoma is. attól fényes mert olajfilmrétegtől van nna ami bevonta magát a benyakeverék. most már vágod? ha nem akkor magyarázzmeg mire célzol?
a felni szinterezni nem jó mert a nagy hő hatására elferdül. meg a szerkezete is megváltozik. nem érdemes.... és 1000 ft az hol? az kurvára olcsó bakker! mert máshol két felni 5-10 ezer!
na ja ez a 2000 ft-os paszta és és feleakkora mint a fogkrémtubus.
ÉS ez autószerelőm ajánlotta . mert ez hőálló, és olaj benzinálló is
és jobban tömít mint a sziloplaszt :)
nna a kisbejáratás után ellenőriztem a hengert szép tükör lett. :)
és a rajz meg nagyjábol olyanra lesz festve a moci :) a tank ás a oldaldeknik nem fehér lesz hanem krómszínű.
Laller! Mégis hogy küldjem el a csomagot ha nem küldted el a pénzt a küldésért? Kimegyek hogy levegyem a pénzt erre nincs rajta semmi. Megnézem a netbankot még átutalásom sem volt!
azért ezt a mondatot nem kellene figyelmen kívül hagyni : "(legfeljebb 125 cm3 hengerűrtartalmú és 11 KW motorteljesítményt meg nem haladó)"
...ez kb a 125-ös ETZ kategória
bár az egerek és patkányok nem ismernek akadályokat.