Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja csak ne örülj korán ott a légszűrőbe is mehet ha akar.
bár az egerek és patkányok nem ismernek akadályokat.
Aztakúrva.

Ezért jó a Toyotám, nincs hova elbújni:
Ismerősnek a Mitsujában is volt. Ő úgy vette észre hogy fűtés bekapcs megy utána recsegés és leáll a fűtőmotor. Gondolta csak elromlott... De utána 2 héttel jött a dögszag. Bedarálta a venti az egeret! Minden büdös volt.
de pestises meg fertőző is lehet váá.
meg jókora büdös nna
haa mer,ha kinaban,vietnamban jo ,nekunk is jo nem?

raadasul azt mondtad,h szep kifejlett darab
te patkányhúst ennél? na te ahhoz meg kell fogni :D na az elmenekült :D
most jut eszembe meg ne mergezd ,ha meg van a vasarnapi ebedrevalo
rakjal le patkanymerget

jo lehet az illat a kocciban....meg jo h nem nyar van
scrambler készül igen :)
a hengerfej tömítés az jó mert olyannira tömít ohy ami látsz az kipréseli a felesleget.
Bár nem kívánok senkinek ilyet a kocsiban meg a motorban sem! . Bár nem tom hoghy a klórpor távoltartja e a patkányokat? mert az elég szúrós a szaga...
ma ezzel szívtam. mert úgy kezdődött hogy bűz terjeng a klímámban. és gondoltam hogy vmi kis cincogó kirágta. mert a apósomnál a opeljéban is volt ilyen
erre felnyitom és majdnem rosszul lettem a látványtól. és egy sor cifrakáromkodást kisértem végig a bontást.
A patkány költözött be és láttam elfutni is és dögkövér is! majdnem akkora mint egy görény! Még a patkány is képes volt egeret falni!
Mi ez Brumo,scrambler keszul?

Inkabb a hfej felfekvojet huztad volna fel ,h tomitsen a fej a peremen.Eza paszta lofaszt sem er,kifujja m a szart.Fem a femen tomit,a tobb paszta ,varazsszer humbuk.Vmi jo dzsuva olaj lehet benne.
vakrozsdás volt. és 500-as papírral és olajjal csiszoltam be. ÉS nehogy azt hidd hogy fullkarcos. hanem szép tükörsima.
persze látszik a hónolás nyoma is. attól fényes mert olajfilmrétegtől van nna ami bevonta magát a benyakeverék. most már vágod? ha nem akkor magyarázzmeg mire célzol?
Huhh mosthogy mondod.
Hogy néz ki ez a hengerfal baze?
Megcsiszoltad vagy mi?
a felni szinterezni nem jó mert a nagy hő hatására elferdül. meg a szerkezete is megváltozik. nem érdemes.... és 1000 ft az hol? az kurvára olcsó bakker! mert máshol két felni 5-10 ezer!
na ja ez a 2000 ft-os paszta és és feleakkora mint a fogkrémtubus.
ÉS ez autószerelőm ajánlotta . mert ez hőálló, és olaj benzinálló is
és jobban tömít mint a sziloplaszt :)
Még annyit, hogy a felnit és a dobot feketére leporfestetném (1000-Ft/ darab havernak annyiért csinálták) a küllőt meg újat szépeket kéne bele tenni.
Látom a tömítő pasztát kented mindenhova :)
nna a kisbejáratás után ellenőriztem a hengert szép tükör lett. :)
és a rajz meg nagyjábol olyanra lesz festve a moci :) a tank ás a oldaldeknik nem fehér lesz hanem krómszínű.
nabazz ilyennincs a netbanknál utaltam csak nem volt megerősítve. na most azt megerősítettem és már utaltam! szal hétfőre tuti ott lesz.
megnézem ismét. a netbankot
Az sincs
Laller! Mégis hogy küldjem el a csomagot ha nem küldted el a pénzt a küldésért? Kimegyek hogy levegyem a pénzt erre nincs rajta semmi. Megnézem a netbankot még átutalásom sem volt!
azért ezt a mondatot nem kellene figyelmen kívül hagyni : "(legfeljebb 125 cm3 hengerűrtartalmú és 11 KW motorteljesítményt meg nem haladó)"
...ez kb a 125-ös ETZ kategória