Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor találj itthon morinit csak 1-et mutass..
Ebben itt a pont!
Ha valaki szerez vevőt a Hondára, kap tőlem 15.000 Ft-t.
A honda logo az zorro el tudod küldeni valamilyen formába?kicsapnám cnc-vel. eps,ai,dxf,esetleg jpeg,bpm,pdf ?bármi jöhet köszi.
üdv:lui
Megint zagyválod a hülyeségeket...
Nagymotorral sem trafiznak le, tudtommal azon sincs elől rendszám, nem?
Bocs, nem az olaszoknál vagy.
Fogd fel, hogy Magyarországon laksz! Nem kinti árakkal kell pedálozni!
Gombi újabban a hsz-eiden beszakadok keményen
Hali! Még jó hogy szóttál:(Mucsára)
ez kismotoros forum!
Apró szépséghibák muhaha.:D
Igen ez mondjuk érdekes. A drága vételeket mindenki kirakja de a jó árukat még akkor sem ha nem tudják megvenni/érte menni. Én amiért nem tudok értemenni és jó vétel kirakom. Bár mostanság nem nézem a hírdetéseket.
de nem feltétlenül mondtam olaszba kell eladni te.. lehet osztrákba is meg németbe is. és másik hogy nem mondtam hogy ki kell vinni hanem eladod kinte ha vki annyira akarja ezt akkor úgy is idejön és kiviszi. vannak ilyen emberek is. csak pozitívan kell gondolkozni. csak nna
tessék,ilyen az enyém... http://www.autoscout24.it/Moto...
te kiviszed ingyen?mert nekik sincs ingyen a szállitás! azt számold hozzá,és már nem éri meg eljönni egy ilyen árkategoriáju gépért!egy ilyen tura kb.80-100e.ft
ITT ez magyarország. és nem olaszország. nna.
És miért nem adodd el akkor kintre? akkor több esélyed lenne.
akkor nézd meg okostojás,hogy mennyi az olaszoknál egy veterán négyütemü morini,aztán beszélj!
http://www.kepesmotor.hu/sachs... kérd karira ezt! neked!
mi azaz drágán adom? de azért nem mindegy hogy ha veszek is valami és foglalkozom is az áruval az már + órabérbe is beszámolható! és ezért nem mindegy! Bár pl te a cuccaidat miért nem veszi meg igazán senki? pl a kocsi a morini stb. na az elég drágán árulod. Eddig is voltak rá vevők. ki kinem mennyire dagad a tárcája. szal ez van. És szerinted egy motor szerelő óra bér nélkül kicseréli ezt azt? naneem. remélem vágod?
meg másik hogy nekem családom van és élvezem az életet. is
az a baj hogy drágán adod!na de amikor veszel valamit....
néhány újabb alkotásom . bár csak kéne sok cérna, meg felvarrós vászon. no meg vasalhatós vetex....
Köszi,nem kell lesz új!YU!