MIÉRT?
bár egy jó kérdés hogy ha mopedeket rendszámozás az oké. De kurvára sokba lenne a papírozás. másik hogy ha már rendszámozzák akkor legalább engedélyezzék a utasszállítást is nna. másik hogy onnanról már parázni lehet mert akkor nem lehetcsakúgy odatépni mert persze trafik imádni fognak. mert kell a zsé az állambácsinak. szal azért most nem kéne egyenlőre
Hé puchi!Aki alkatrészt árul az sumák?Még szerencse hogy én tőled vásároltam. Gombi bocs,feladtam a kerék keresést.Csak egyet találtam,de azért nincs pofám pénz kérni(keményen rozsdás)Ha feléd járok bedobom,ha nagyon kell.
egyébként ha rendszámoznának akkor félország ebbe belebukna mert több a lopott vagy sumákságból szerzett motor vagyis adásvételi nélküliek. szal no para.
Apropó kismotoros fórum. Ki mit hallott olyan tervekről hogy rendszámozni akarják az smkp-t is? Elvileg a hatóságok semmit sem tudnak a dologról. A másik kérdés hogy az új váznak nincs típustáblája meg papírja sem de az alvázszám bele van ütve. Bejelentsem a biztosítónál hogy változott az alvázszámom?
Ezt neked meghagynám gyakorolni!