Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! A sachs safarit ilyen állapotba vettem! 6000Ft-ért februárba!
Ezt neked meghagynám gyakorolni!
Nemtudom kérdezd meg magadtól.
itt van,ezt vedd meg!apro szépséghibával....ezt irja!
MIÉRT?
bár egy jó kérdés hogy ha mopedeket rendszámozás az oké. De kurvára sokba lenne a papírozás. másik hogy ha már rendszámozzák akkor legalább engedélyezzék a utasszállítást is nna. másik hogy onnanról már parázni lehet mert akkor nem lehetcsakúgy odatépni mert persze trafik imádni fognak. mert kell a zsé az állambácsinak. szal azért most nem kéne egyenlőre
Majd ha te felraksz alkalmi vételeket, talán számithatsz másra is...
Remélem lesz!
Minél előbb!
Én várom már...
Hé puchi!Aki alkatrészt árul az sumák?Még szerencse hogy én tőled vásároltam. Gombi bocs,feladtam a kerék keresést.Csak egyet találtam,de azért nincs pofám pénz kérni(keményen rozsdás)Ha feléd járok bedobom,ha nagyon kell.
egyébként ha rendszámoznának akkor félország ebbe belebukna mert több a lopott vagy sumákságból szerzett motor vagyis adásvételi nélküliek. szal no para.
oké oké nem parázok már kérdezni sem szabad
http://www.collectioncar.com/d...
3 kerekű is meg bmw is biztos jó lehet
faszom bele mindenki parázik a rendszámozás miatt
mondom NEM LESZ! egyenlőre!
Apropó kismotoros fórum. Ki mit hallott olyan tervekről hogy rendszámozni akarják az smkp-t is? Elvileg a hatóságok semmit sem tudnak a dologról. A másik kérdés hogy az új váznak nincs típustáblája meg papírja sem de az alvázszám bele van ütve. Bejelentsem a biztosítónál hogy változott az alvázszámom?
De arra nem gondoltad hogy alkudni is lehet ésszel? csaknna. :)
Majd jobban figyelek az izlésre! Bocsi!
De legalább nem Kókány!
ezen az alapon harley-t is rakhattál volna fel,de ez kismotoros forum!
Ócsó! Hogy ne legyen vita!
http://csongradcity.olx.hu/bmw...
mi lenne,ha egyszer az alkalmi vételeket mutatnád meg? gondolod,hogy ezeket a drága áruakat más nem látja?
de mér nem jó ami eddig használtad?
Nem a HD_tól leszek profi kamerás, hanem attól lesz gyönyörű kép!
:D többe került a leves mint a hús mi?