Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ócsó húsnak hig a leve!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ
Mostmár látod milyen kell, akkor próbálkozz használttal.
Éppen ez a baj :)
hát olyat nem nagyon találni!
De ez nem safari :)
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-27979922/
Ha már henger:
CS 50 typ. 448-ra kellene nekem hengerszett, akár használtba is...
Hi! Renault Safrane service manuál! csak fizetős van! viszont ezt találtam ha érdekel még:http://kleinanzeigen.ebay.de/a...
Ne aggódjál irigykedek is miatta. :)
A nudista strandon egy tag fekszik, épp újságot olvas, amikor meglátja, hogy egy kislány közelít. Illedelmesen a farkára teszi az újságot, hogy a kislány ne lássa meg, de a kislány mégis észrevette.
- Bácsi, mi az a lábad között?
- Hát... hm... egy kismadár.
A kislány elmegy, a tag elalszik. Amikor felébred, egy kórházi ágyon találja magát, és iszonyú fájdalmai vannak. Egy rendőr faggatja:
- Mi tö...rtént?
- Én nem tudom... arra emlékszem, hogy egy kislány kérdezett valamit, én válaszoltam, aztán elaludtam, és itt ébredtem fel.
A rendőr kiment a strandra, megtalálta a kislányt.
- Mit csináltál azzal a bácsival, aki itt feküdt?
- Vele semmit, csak a madárkájával játszottam, de szemenköpött, úgyhogy kitekertem a nyakát, széttörtem a tojásait és felgyújtottam a fészkét :D:D
Amennyire emlékszem 4 darab 8-as csavar tartja könnyen kivehető.A belsejében a rugó egyfajta menetként van alkalmazva és felvan benne tekerve valamire szóval ha normális lazítási irányba tekered a telószárat akkor szétjön.
Ámen! Ez a Chopper neve
‎"Sokkal jobb motorozás közben gondolkodni Istenről, mint a templomban ülve gondolni a motorozásra."
Nem nehéz.Ezek zsíros telók többnyire.
jóvanna elgépeltem.
Nem tudjátok hol lehet üres típustáblát szerezni hercules-hez? mert a vázról le volt szedve csak alvázszáma van beütve.
Köszönöm a linket. Ezt megtaláltam én is, csak azt nem tudom, hogy a becsúszószárat alulról mi tartja, hogy ne essen ki. A kérdésem még az lenne, hogy biztos hogy ez olajos csillapítású?
Renault Safrane-hoz ha találnál nekem valami könyvecskét, meghálálnám!
Leginkább valami szervízmanual kéne...
Érezzd Jól Magad! Egyél egy AKTIVIÁT!
Nem akartam így, de egy csapásra tipikus, csodaváró, álmodozó, életelbaszó magyar veterános lettem, aki ül a sok, rozsdás motyó tetején, mint valami debil tyúk, és csak sejti a nyúltagyának egyik rejtett szegletében, hogy kábé háromszáz évnyi élet és egy közepes méretű irodaház felépítéséhez szükséges pénz kellene ahhoz, hogy a több tonna hulladékból autók (motorok) legyenek. Kérem, önök ne tegyenek így.