Anyagár az tuti attól függ mennyire dzsuva a felület illetve fűtött kamrában vagy egy normál garázsban szeretnéd fújatni.Festékből bármilyen színt tudok kevertetni de ha megadod a kódját azis teljesen jó.
Az MZ-re az összes festék 5000-ből kijött kivéve a lakkot a bázisra.
Aztán drágíthat a dolgokon ha ipari vagy valami minőségibb cucc van felhordva rá.Sok időt elszoktam szüttyögni ezekkel most is csinálom az ultrám dolgait a múlthéten kezdtem aztán kb a felénélsem járok.
Aztmondom, hogy befejezem az ultra dolgait és max eljössz megnézni vagy teszek róla képet.Azt godolom,hogy nem kell őrült összegre számítani de még beszélünk erről ha érdekel bővebben megkérdem az anyag árát a blotban ahoz már lehet viszonyítani.Szóval teszek képet az ultra dolgairól ha készvan.
Puchi!
Mennyiért fújnál le egy komplett Cobrának a sárvédőit, dobozát, tankját és lámpáját? Csak elméleti egyelőre az érdeklődés! Ja és nem én vagyok a Rochild gyerek! Köszi!
Nagypapa mesél az unokának a háborús emlékeiből:
- Egyszer egy teljes századot tettem harcképtelenné, teljesen egyedül.
- Te tüzér voltál ?
- Nem. Szakács.
Azt voltam megnézni.
Meg voltak még más Yamahák is, sok fajtát adtak ki.
Viszont a legvagányabb quad, ami kéne...
Az MZ-re az összes festék 5000-ből kijött kivéve a lakkot a bázisra.
Aztán drágíthat a dolgokon ha ipari vagy valami minőségibb cucc van felhordva rá.Sok időt elszoktam szüttyögni ezekkel most is csinálom az ultrám dolgait a múlthéten kezdtem aztán kb a felénélsem járok.
Aztmondom, hogy befejezem az ultra dolgait és max eljössz megnézni vagy teszek róla képet.Azt godolom,hogy nem kell őrült összegre számítani de még beszélünk erről ha érdekel bővebben megkérdem az anyag árát a blotban ahoz már lehet viszonyítani.Szóval teszek képet az ultra dolgairól ha készvan.
MÉG INKÁBB AKAROK EGYETT!
Mennyiért fújnál le egy komplett Cobrának a sárvédőit, dobozát, tankját és lámpáját? Csak elméleti egyelőre az érdeklődés! Ja és nem én vagyok a Rochild gyerek! Köszi!
- Egyszer egy teljes századot tettem harcképtelenné, teljesen egyedül.
- Te tüzér voltál ?
- Nem. Szakács.