Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sachs rs faridom belsejében mi van még?Nincs képed róla véletlenül?MAgyarul mi a bélés az idom alatt?
jo,akkor te is gondolkozz el azon,hogy ár nélkül ki volt telefonálni?
mer nem pukk nak koll irtni?
Ez mág istenes.

Úgy 10 éve volt egy forma, az szerintem ausztriából kukázta a motorokat, konzekvensen "PUCK" volt a hirdetésében.
De a Pukk is szokásos mucsán.
Pech!
mivel van eszük, adatlapomra rámennek és ott is hirdetek egy motort, aminél ott a telefonszám? Mások gondolkodnak.
Titok :)
ha nem irsz árat,sem telefonszámot,sem e-mailt,akkor hogy viszik el?
ezt 20-ért hirdették,csak megelöztek....
a nagy érdeklődére való tekintettel: aki reggel hivott a kék váz miatt, kérem ha lehet hétvégéig teheti vigye el, mert mások is érdeklődnek érte, és szombaton vinnék is el, és nekem jól jönne a pénz sürgősen.
EBBEN POWER? JÓL Átbaszthattak a vevőt és a vevő meg próbál megszabadulni. :D
Tegnap hirdettek egy gt125öt magyar papírokkal 35-ért.
nekem nem a piros kellene,hanem a másik...
bár nekem kellett volna jó futómű... :S
hm... :S:S
Mivel az elözö tulajnál is érdeklödött már egy személy, nálam is érdeklödött, és már eladom neki, ha sikerül elszállitania.
nekem nem válaszoltál ?:)
Ha megmondod mire való, olcson odaadom.De azt tudom,hogy nem mv, meg betekerősöké,mivel a kipufogo magassabban van, ráadásul az egyik még el is van tólva gyárilag.Amugy szerintem ha valaki ilyent keres, akkor 4ezer nem sok érte, persze mond mennyit adnál érte.
A piroshoz nincs blokk, viszont mint látszik elöl-hátul tárcsás, sajna a tank nem rávaló.Viszont gyujtáskapcsolo müködik,bekötve rendesen.müszerfal rendben,müszerek benne jók.Ha azt mondom hogy 20e, gondolom sok neked érte.
Az a henger mennyiért eladó?
a ktm mennyi lenne? gondolom blokkja nincs meg... irj e-mailt!
ez a moci mennyi lenne? mert nekem kéne az első komplet futómű....
meg esetleg hátsó futómű is...
ez is hozzámkerült, ezt is eladom.