Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt te árultad pár éve?
Szegényre lenne mit költeni, van pár hiányzó darab...
Ne remélj sokat. Inkább csináld meg!
Sziasztok. Van egy puch mc 50 mocim, ha el szeretném adni, menyit érne HUN Ft. -ba? (ha el szeretném!) Papirja nincs, km órán kívül minden müködik rajta.
Többet van szétszedve, mint összerakva...
nem gép műhely nna! :P
mert a cagiva blokk eddig is a földön volt mert a polcok tele volt és mindig tologatni kellett a blokkot nna.
Azt ne mond, hogy otthon van egy gépműhelyed, és kicseréled az egész kínai blokkot kb.
nna elkelt ma a cagivablokk... és lesz kicsivel nagyobb hely.
jaja.
az is sokat számit hogy hogyanvan összerakva . és milyen anyagokból...
Aha haver vett egy generic triggert ilyen am6-os van benne monnyuk nem tudom, hogy gyári vagy nem de frankó!Egy ilyennel marhajókismotort lehetne csinálni.
De , nekem meg pláne.
CSak nézd meg a honda dax blokkot ami elpusztíthatatlan, és ennek a kínai lifan és más néveken futó másait.
európai-japán mtorokból vannak 30-40 éves működőképesek, kínaiból 5 éveset sem találsz
Az, hogy hol gyártják nem mindegy?
ez kínai am blokk utánzat.
ugy látszik,hülyék nem csak itt vannak....http://www.jofogas.hu/heves/Na...
na és tudom de nem loncin lesz mégsem hanem más vmi
de amúgyazért jóvolna végre négyütemű.
Szóval az egy szar.
Igen pont ilyet.Tesz rá valami karburátort azt kész.
figyelj az négyüteműűűű? hát bameg nem..
De itt a négyüteműről van szóóóó. De a puch blokkot is lehet agyon tuningolni de minek.
amúgy falumban van egy loncin 110 ccmes komplett blokk 25.ezerért csak. gyújtás gondja lehet csak nekem kellene szerválni rá könyököt meg dobot építeni. és ez a blokknak van világítótekercse és öndindítós is :) szal ...
Mondjuk valami ilyesmit!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Én a helyedben vennék egy zsír új am6-os blokkot 30 35-ért és azzal operálnék agyontuningolható vízhűtéses gyujtással szóval az lenne valami.
ja bocs. .... de legalább lesz alapom...
Mert nem merek venni használtan 40-50 ezerért mert szinte ugyaz az a baja lesznek.
de a blokkot akitől fogok venni az illető rá van szorulva anyagilag eléggé. és ezért sürgős nekik a zsé.
elvileg nem csörögzörög sem.
persze ha megveszem és akkor átnézem rendesen és ami kell bele veszek bele. meg megcsinálom.
:)
olvasni se tudsz? a blokkra irtam!
nem a magamat... hanem azért met honnan a picsbe tudjam hogy milyen szar.. mindegy megcsinálom! legalább nem fogok unatkozni.
de nem az! te honnan tudnád hogy belülről a telószárak szarok. csak akkor derül ki hogy aikor szétszeded.
kívülről semmit nem látni! vár rúgózni rúgózik. csak csillapítani az már nem fog... szal ez a helyzet.....