Sziasztok. Van egy puch mc 50 mocim, ha el szeretném adni, menyit érne HUN Ft. -ba? (ha el szeretném!) Papirja nincs, km órán kívül minden müködik rajta.
Aha haver vett egy generic triggert ilyen am6-os van benne monnyuk nem tudom, hogy gyári vagy nem de frankó!Egy ilyennel marhajókismotort lehetne csinálni.
De , nekem meg pláne.
CSak nézd meg a honda dax blokkot ami elpusztíthatatlan, és ennek a kínai lifan és más néveken futó másait.
európai-japán mtorokból vannak 30-40 éves működőképesek, kínaiból 5 éveset sem találsz
figyelj az négyüteműűűű? hát bameg nem..
De itt a négyüteműről van szóóóó. De a puch blokkot is lehet agyon tuningolni de minek.
amúgy falumban van egy loncin 110 ccmes komplett blokk 25.ezerért csak. gyújtás gondja lehet csak nekem kellene szerválni rá könyököt meg dobot építeni. és ez a blokknak van világítótekercse és öndindítós is :) szal ...
ja bocs. .... de legalább lesz alapom...
Mert nem merek venni használtan 40-50 ezerért mert szinte ugyaz az a baja lesznek.
de a blokkot akitől fogok venni az illető rá van szorulva anyagilag eléggé. és ezért sürgős nekik a zsé.
elvileg nem csörögzörög sem.
persze ha megveszem és akkor átnézem rendesen és ami kell bele veszek bele. meg megcsinálom.
:)
de nem az! te honnan tudnád hogy belülről a telószárak szarok. csak akkor derül ki hogy aikor szétszeded.
kívülről semmit nem látni! vár rúgózni rúgózik. csak csillapítani az már nem fog... szal ez a helyzet.....
Szegényre lenne mit költeni, van pár hiányzó darab...
Ne remélj sokat. Inkább csináld meg!
mert a cagiva blokk eddig is a földön volt mert a polcok tele volt és mindig tologatni kellett a blokkot nna.
az is sokat számit hogy hogyanvan összerakva . és milyen anyagokból...
CSak nézd meg a honda dax blokkot ami elpusztíthatatlan, és ennek a kínai lifan és más néveken futó másait.
európai-japán mtorokból vannak 30-40 éves működőképesek, kínaiból 5 éveset sem találsz
de amúgyazért jóvolna végre négyütemű.
De itt a négyüteműről van szóóóó. De a puch blokkot is lehet agyon tuningolni de minek.
amúgy falumban van egy loncin 110 ccmes komplett blokk 25.ezerért csak. gyújtás gondja lehet csak nekem kellene szerválni rá könyököt meg dobot építeni. és ez a blokknak van világítótekercse és öndindítós is :) szal ...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Mert nem merek venni használtan 40-50 ezerért mert szinte ugyaz az a baja lesznek.
de a blokkot akitől fogok venni az illető rá van szorulva anyagilag eléggé. és ezért sürgős nekik a zsé.
elvileg nem csörögzörög sem.
persze ha megveszem és akkor átnézem rendesen és ami kell bele veszek bele. meg megcsinálom.
:)
kívülről semmit nem látni! vár rúgózni rúgózik. csak csillapítani az már nem fog... szal ez a helyzet.....