Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondj árat.
Puchlogót mennyiért hímzel te cometkentaur?
Meleg motorból?Nemtudom annál picit melegebnek kéne lennie de ez csak tipp.
hímzett logó :D
Illetve maga. Öregeket nem illik tegezni.
Valld be, hogy te vagy a képen! :D
ez mi? lábtörlő, törölköző? :D
na ezt?
mér?
Gyújtáskapcsolód van kulccsal vagy nélkül?
Ez már rendellenes.
Elég jót lép a kis gép.
Az is nagy segítség lenne, hogy milyen méret. tehát, hogy az adatait tudnám legalább. :/
km óra spirál ügyben tudtok nekem segíteni, hogy monza sl4es vagy puch imolára valót honnan tudok szerezni? légyszi-légyszi!
nna ma megint kicsit alkottam :)
Üdv

Főtengely mizériát letudjuk bonyolítani?
mondd csak vannak neked e puch alkatrészeid?
pl komplett kezelőszerv?
Te pedofil :)
egyébként a nagyis zundapp jobb biznisz lenne,legalább a motor ér valamit...na de egy simson?
én is ezt akartam irni,de megelöztél!mindig vannak meglepetések...
te pedóóóóóóó
Üdv
Fordulatszámra a gyári csúcsot 6100-at adtam meg.Semmi tuning nincs a hengerben sem a hegenrfejen egyedül egy 24-es karburátort tettem rá amit a napokban visszacserélek a 22-esre.
Próbaút megvolt észrevétel:Hangja szép, fordulatot üresben úgy veszi mint a gyári dobbal (nem meglepő elvégre egy széria hengerhez való rezonátor).

Menet közbeni tapasztalat a rezonátorral: veszítettem némi nyomatékot az alsó tarományban de ez kb nem észrevehető kicsit jobban kikell huzatni elváltás előtt.A van egy pont (kb az eddigi végfordulat előtt olyan 1500-al amikor veszettül megindul és jól kiforog szépen húz és jól gyorsul.

Abszolút pozitívum 3,ban eddig jól kikellet huzatni hoyg 4.est tegyek ( ha gyorsítani szerettem volna) ami ment is csak elég hosszú útszakasz kellet, namost az előbb említett tartományban amikor megindul tök jókor jön meg bele az a plusz pár paci és kellemesen rádolgozik a 3, végére!

Amitől féltem: hangtompító nékül volt egy lyuk a dologban egy bizonyos fordszámnál megtorpant de azt átlépve megindult erősen.A hangtompító felszerelését követően ez eltűnt szerencsére.

Jelenleg úgytűnik, hogy a rezonátor működikamit másként csinálnék az talán annyi hogy egy picit kisebb fordulatszámra hangolnám olyan 5900-körülre és akkor nagypapósan ahogy én szeretek lehet járni.

összességében tetszik de komolyabb vélemény majd miután letisztult a dolog.