Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csutortokon kellet volna...
egy ket csepp olaj sem szamottevo,de anelkul bizony eleg szamottevo dolgok alakulhatnak
De az nem számottevő.
jaja.. Bár mikor küldjem a sárvédőt? :S
te olyan vagy mint az olaszok,hianyzik a blokk a motorbol,es azt mondja tutto funktionata

ha csapagyas,akkor bizony szerkezeti baja van
ős a slampi :D
Ez nem a narancs blokkja.
A narancs blokkjának nincs szerkezeti baja, azon kívül, hogy csapágyas.
ja :D legalább nem vagyok homofóbb
akkor mar nincs is sok hatra,fotengely,henger,dugo,csapagyak....
jó kis moci :) kb ilyensmire...
Újra van munkám, így csak hetek kérdése mikor kezdek neki a felújításnak!
hat akkor kuldjel fenykepeket a hollandnak a mostani all rol,de ne hagyjal ki reszleteket,biztos tetszeni fog neki...
60-at narancsért? Napszúrást kaptál?
850 eurót már adott érte volna egy holland. Okos voltam, nem adtam oda.
Simson S50 Henger gond nélkül rámegy. Nekem is azzal volt.
en a narancsra gondoltam

a henger is ko,mert felul az egyik liknal meg van roppantva es el fogja gorbiteni a fejet,mar latszik is rajta a vekony koromcsik
Nézegettem ezt és másik gyertyakép-táblázatot is, de nehezen tudom belőni, hogy az enyém hová tartozik, melyikhez hasonlít a leginkább. Nincs túl nagy rutinom ebben, dízel autóim voltak eddig, a mostani benzines meg frankó japán, nem kell ilyesmivel foglalkozni. Szóval az általad belinkelt táblázatból a 19-tól a 23-ig bármelyikre azt mondanám, hogy hasonlít az általam lefotózott gyertya, de míg a 19-es egészen jónak számít, addig a 23-as már nem annyira.

Ezért kérdezlek titeket, rutinos 2T gurukat, hogy ez jó vagy sem, és ha nem az, akkor mit és merre állítsak?
Az eredeti blokkal van fent a hírdetés. Az pedig a 4 sebességes 3 lóerős.
Amit kinyírtam, az egy 5 sebességes (lenne, ha meglenne az 5.). Viszont a karburátort, kipufogót, semmiképp sem adom, az a narancsé.

Hengerben nincsenek bemarások, az hónolással valószínüleg javítható. Dugattyút meg hollandiában láttam a múltkor.
akkor,igy h kivegezted adok egy 60t erte,es megmenekitem a motort a teljes megsemmisulestol
duplan helyes,persze nem kell megvaltani a vilagot,egy jo szeriakozeli kell ,ami tartos,kicsit jobb mint a szeria

csajokkal vigyazz,tudod fontos a jo gumi!
Nem időnként. Csak aznap reggel.
Plusz szar karburálás, plusz nem olyan jó gyújtás.
Nyomatom tesó! :)

Mz-re elkészült a rezóterv széria hengerhez semmi tuning csak az optikai tunying optimalizálva a lengéshossz mert a gyári nemtűnik kielégítőnek :)
mi a helyzet arrafele?nyomod meg a www.rosszlanyok.hu t?
Slampinál bevált dolog a motort olaj nélkül járatni.Néha felmerül bennem a gyanú, hogy inkább babetta szintű gépekkel kéne foglalkoznia ja nem bocs inkább riga.Mégsem, inkább bicigli.Talán...
meg mindig nincs video az ndk s simson racerol?
hat ilyet meg nem talaltak fel tudtommal,de lehet en vk szuklatokoru