Rendben ahogy kész lesz megyek vele egy karikát hidd el. Csak még fulladozik szegény. Ja meg a hűtőt is meg kell javíttatnom mert lyukas jópár helyen vagy másikat szerezni meg új garnitúra fékkarmantyú is kell mert berohadt.
A blokk 3 sebességes...kb 3000 volt a tank..meg bele a benzin..hegesztő elektródák 1000 ft a többi meg otthon volt és vastelepi cuccok.Holnap még rakok fel pár képet délben a kézi váltóro l ami egy 24 villáskulcs .
Új fejlemény.: Nagyjából összeállt a Cobra. Még lánc kell rá egy új benzincsap légszűrőt berakni kuplungot beállítani meg fékeket és kész. Amúgy az tetszik hogy minden ép rajta. Annyira tetszik hogy nem bontottak rajta meg semmit az elektronikán. Működik az összes kis kütyü+műszerfalvilágítás is. Jó volt este amikor bekapcsoltak a fények. Duda is megy. Akksit is ráköthetném csak kéne hozzá egy jó gyújtáskapcsoló mert ezt azthiszem eltörték:(
A vasam..cserélhető..eladó..tank van rajta és kipufogó is..további képeket küldök ha komolyan érdekel (feleslegesen nem kinlodok képfetöltéssel.nem patika de aki szeret szerelgetni annak nem lessz kihívás.
Raaaay,helló!Te nemtom mert én úgy cseréltem el..olyan hosszúkás tank volt rajta,botküllős kerekek,olyan volt mint egy régi sportmotor valami csutka kormány is van meg egy csomó apróság kép nem készült róla de blokkról fel tudok hajtani egy képet.A váznyakon táblán a SACHS HERKULES felirat volt.Megvan sachs herkules KX-5 nézd meg a googlben képeken ilyen.bármi cserélek ami motorokkal kapcsolatos lehet egy régi riga verhovina blokk pannonia alkatrészek stb ami neked már csak útban van vagy nem kell jöhet.
már átvittem. csak egy gond hogy a sárvédőt kihagytam . mert most eléggé be sok gondom van mert két gyerek re kell vigyáznom mert mindkettő beteg. a sárvédőt postázzam vagy hogy?
mégeccer bocsi. De amikor voltatok motornézőbe akkor elvihetted volna a sárvédőt mondtam is ... mindegy...
Üdv!Sachs Herkules-ből megmaradtak alkatrészek,tank-oldalborítás-karbi-apróságok és derbihez is van páralkatrész.Csere bere is lehet nekem csak útban vanna.
mégeccer bocsi. De amikor voltatok motornézőbe akkor elvihetted volna a sárvédőt mondtam is ... mindegy...
melyik tip hercules? k,ks? esetleg fenykep?
mit szeretnel cserebe?
Atviszed a puch ot a lakatoshoz,aki a viztoronynal lakik,o hozza fel ,allitolag ismered is nala voltal kiegetni a kiput?kb fel ora mulva otthon van
visszafele meg elhozza a ds t meg a p blokkot
a sarvedot is odaadhatnad,meg a hatso lampat