előfordulhatott mert nekem a jawa mustangomon volt ilyen eset hogy túl szegény volt a olaj benne és szét tört a gyűrű benne.
és emmiat inkább kicsit dúsabbat szoktam tenni azaz nem 1:50-es hanem 1:30-at mindig nem baj ha füstölög de hosszabb életű lesz a dugó szett.... bár nem tudom hogy te mit tettél bele? De az is okozhatja hogy túl laza a gyűrű és a kipunyílásnál beleakadhatott vagy valamelyik felömlőnél mert a nyílások élesek és ilyenkor érdemes kicsit lesarkítani.
tudom. bár mondom ez már nem az enyém hanem más vki árulja. és amúgy a gépemen legalább 100 kép van k55-ösről! Bár azért adtam el mert ez nem olyan nagy értéket képvisel mint a többi ,motor. Majd inkább veszek egy csepelt az jobb
Tudjátok...régen elég sokat foglalkoztunk egy haverommal 2T Wartburgokkal. Befejeztük és megfogadtunk valami! Ez pedig így szól: "Nem veszek meg ócska szart senkitől" Ehhez tartom magam! A robogóm amit vettem 2 éve, havi 1000km-t megy! Télvégétől-télelejéig megy! MA is! Minden nap 30km.-t csak melóba+az egyéb! Olyat veszek csak meg amit használni is lehet. Ennek a gépnek NINCS használati értéke,ezért nem vettem meg! Ez ilyen.
A vaterán leütöttem villámáron,tehát elvileg megvettem,de kipróbálás után közös megegyezéssel....elálltam a vásárlási szándékomtól. Mert nem vagyok madár. Nem kell. Attól ti még megvehetitek! Ha valakinek kell akkor megadom a srác számát! (nagy spieler) egyébként BP XX.kerben van!
én ezt megértelek a papíros comet nem eladó. mert ezt magamnak szeretném felújítani. mert van pár ktm comet is ami sorozatba szeretném felújítani gyűjtőibe :)
remélem megértesz?
ezek a motorjaim :)
poros levegőt kapott be.. :S
és emmiat inkább kicsit dúsabbat szoktam tenni azaz nem 1:50-es hanem 1:30-at mindig nem baj ha füstölög de hosszabb életű lesz a dugó szett.... bár nem tudom hogy te mit tettél bele? De az is okozhatja hogy túl laza a gyűrű és a kipunyílásnál beleakadhatott vagy valamelyik felömlőnél mert a nyílások élesek és ilyenkor érdemes kicsit lesarkítani.
(a doboz is teli van)
A Zündapp is ugyan ilyen volt.
A 3 sebességes kormányváltós sokkal jobban hasított.
remélem megértesz?
ezek a motorjaim :)