bakker kéne normális komplett karbi... mert egyik sem olyan jó. mert a 17 es binggel nem forog ki rendesen. a 18-assal meg megfullad mert nem kap naftát még a tű legfentre raktam is.
amúgy az erő az van....
nem nem lövöm le magam mert vannak egyedüálló csajok is akik káromkodnak háztartásban hogy pl jóljönne egy kalapács vagy fogó stb.
és öröm lenne megajándékozni ilyennel. és minden pink nna.
és annyira nemgagyi a cucc megnéztem. átlagosnak ondható.
fiúk! mit szólnátok ha szereznék feleségeiteknek vagy barátnőtöknek pink színű szerszámos készletet? érdekelne valaki? mert ha igen akkor rendelnék párat. meg van pink színű autós készlet, pl bikakábel, jékaparó, elemlámpa szélvédőtörő, biztonságivágókés stb. autós töltő és ez mind pink színben.
Nicasilos hengert úgynevezett tisztító hónolással lehet frissíteni de nem azért kell honolni,hogy az olajat tárolja mert a dugón lévő bordázat szolgál erre a célra.Ha ez elkopik bizonyos üzemóra után a dugót cserélni kéne de ugyebár ez nem így történik!
az tudom hogy nicasilos de nem reszelővel gondoltam hanem vmi finompapírral.
mondjuk 360-.as papírral de nem kell durván csak éppen becsiszolod.
mondjuk hurkapálcára feltekered a papírt.
de annyira kell becsiszolni hogy ujjadal ne lehetsen éreztni hogy éles mint a kés.
De ha nem érzed a élet akkor más a baja.
amúgy az erő az van....
és öröm lenne megajándékozni ilyennel. és minden pink nna.
és annyira nemgagyi a cucc megnéztem. átlagosnak ondható.
sztem inkáb szerezzél bele egy gyűrűset vagy két gyűrűset és oszt jóvan.
mondjuk 360-.as papírral de nem kell durván csak éppen becsiszolod.
mondjuk hurkapálcára feltekered a papírt.
de annyira kell becsiszolni hogy ujjadal ne lehetsen éreztni hogy éles mint a kés.
De ha nem érzed a élet akkor más a baja.