Nem. A legolcsóbb nagy szolgáltatóknak van egy éves díja , ez 30-50 Euró
meg van az ár/kWh ami 25 cent körül kezdődik, extrémebb esetben mint nálam meg mondjuk 75 cent. De ez tényleg a teteje.
ez nem tudom mennyire mérvadó
főleg hogy keverik a mwh és a kwh egységet is
és ez csak az áram ára a hálózati költségek nélkül
az osztrák árat ki lehetne deríteni valós-e de én nem beszélek avval a hülye kis buzeránssal
mármit télen
anikor eljöttem otthonról reggel 23 se volt
a fák sokat árnyékolnak nem melegszik a lakás amikor a múltkori hőhullám volt akkor már 25 volt
mostanában bírom a meleget mist us egy kompressuor házban matatok ahol az elszívó ventillátor 60 foknál kapcsol és folyamatosan megy....
ezek a kinti 35-40 fokok nekem felüdülésszámba mennek ilyenkor
Most 20 fok?! Nálunk már föle van a 24-nek.... A mai nap szerintem még nem kell klímázni, de gyanítom hogy holnaptól egy héten át biztosan. Mondjuk napi 2-3-4 óra, több biztosan nem.
itt eret vágna magán a nép ha annyi lenne 😂
meg van az ár/kWh ami 25 cent körül kezdődik, extrémebb esetben mint nálam meg mondjuk 75 cent. De ez tényleg a teteje.
€ 1,01 / hónap, + 7,52 Cent (0,752 Euro)/ kWh
Ebben minden költség (rendszerhaználati díj) is benne foglaltatik?
akol kicsi ott kilowatt
főleg hogy keverik a mwh és a kwh egységet is
és ez csak az áram ára a hálózati költségek nélkül
az osztrák árat ki lehetne deríteni valós-e de én nem beszélek avval a hülye kis buzeránssal
https://index.hu/kulfold/2022/...
anikor eljöttem otthonról reggel 23 se volt
a fák sokat árnyékolnak nem melegszik a lakás amikor a múltkori hőhullám volt akkor már 25 volt
mostanában bírom a meleget mist us egy kompressuor házban matatok ahol az elszívó ventillátor 60 foknál kapcsol és folyamatosan megy....
ezek a kinti 35-40 fokok nekem felüdülésszámba mennek ilyenkor
Ez rád is igaz. 😂
Na fuss neki nyomi,mert ez kevés entelektüell még a te mélyen gyepes átlagodhoz képest is. 😂
a 17 már nekem is hideg lesz, este fürdés után lehet kevés lesz a kisgatya+póló viselet
jó eséllyel zoknit kell majd húzni
meg paprikás krumpli főzés a tyúkpörkölt helyett