Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg nem magán, hanem a rezsibiztos Szilárdunkon. 😆
A 0,3 ajró (120 forint) viszont vállalhatónak tűnik - ha nem jön hozzá más tétel.
ha az a 75 cent a villany akkor azért az kb 300ft
itt eret vágna magán a nép ha annyi lenne 😂
Nem. A legolcsóbb nagy szolgáltatóknak van egy éves díja , ez 30-50 Euró
meg van az ár/kWh ami 25 cent körül kezdődik, extrémebb esetben mint nálam meg mondjuk 75 cent. De ez tényleg a teteje.
Akkor az 75 cent
Nekem drága 100%-ban megújuló csomagom van egy szolgáltatótól, aki sok vizierömüvet üzemeltet.
€ 1,01 / hónap, + 7,52 Cent (0,752 Euro)/ kWh
Tehát mondjuk - jó közelítéssel - átlagban vehetünk 0,3 ajrót.
Ebben minden költség (rendszerhaználati díj) is benne foglaltatik?
Sok szolgáltatós a rendszer, fogyasztástól is függ. Átlagos 3500 kWh fogyasztás esetén szolgáltatótól és tarifától függően 0,18 € - 0,44 €
Mennyibe kerül nálatok 1 kWh lakossági vellany jelenleg?
15 %...Egyrészt kutyafasza, másrészt meg soha nem használtam semmire gázt, így én mindig is spóroltam vele.
Mert akkor nem halnál meg teljesen hülyén, ha majd utolér a lapát meg a lefolyótisztító. 😆
Minek figyeljek egy ven buzi döglődő komcsira? 😆
megawatt-kilowatt
akol kicsi ott kilowatt
Norvégia egyik csücskében 328 ajró, a másik szélén meg kettő és fél?!
ez nem tudom mennyire mérvadó
főleg hogy keverik a mwh és a kwh egységet is
és ez csak az áram ára a hálózati költségek nélkül
az osztrák árat ki lehetne deríteni valós-e de én nem beszélek avval a hülye kis buzeránssal
Alig 9 sorral lejjebb már linkeltem. De te nem figyelsz, csak a hülyeségeidet szajkózod reggeltől estig! 😆
Nabaze,szerintem az egyik oka a rezsicsöki megvágásának. 🤔

https://index.hu/kulfold/2022/...
mármit télen
anikor eljöttem otthonról reggel 23 se volt
a fák sokat árnyékolnak nem melegszik a lakás amikor a múltkori hőhullám volt akkor már 25 volt
mostanában bírom a meleget mist us egy kompressuor házban matatok ahol az elszívó ventillátor 60 foknál kapcsol és folyamatosan megy....
ezek a kinti 35-40 fokok nekem felüdülésszámba mennek ilyenkor
Szerintem nem kell téged kinyírnom,elég ha bekötlek a raktárba télen mint a vágómarhát. 😂
"Mert te ott voltál (meg mindenhol is, és még értesz is hozzá...), és láttad! Vagy csak szokványosan hülye vagy, ahogy szoktál!"

Ez rád is igaz. 😂
Na fuss neki nyomi,mert ez kevés entelektüell még a te mélyen gyepes átlagodhoz képest is. 😂
Most 20 fok?! Nálunk már föle van a 24-nek.... A mai nap szerintem még nem kell klímázni, de gyanítom hogy holnaptól egy héten át biztosan. Mondjuk napi 2-3-4 óra, több biztosan nem.
nekünk most 20 fok van bent
a 17 már nekem is hideg lesz, este fürdés után lehet kevés lesz a kisgatya+póló viselet
jó eséllyel zoknit kell majd húzni
Mondjuk ha az ősz közepét kihúzom gázfűtés helyett a klímával fűtve, akkor elég lesz csak 22-re viszsa tekerni. Az meg még OK.
Ja..... Rohadtul fogok fázni a télen ha 23 fok helyett csak 21 lesz itthon. Rénszarvasos pulóver biztosan bejátszik....
ez kb 2-3 fokos téli szobahőmérséklet csökkentést jelent
meg paprikás krumpli főzés a tyúkpörkölt helyett