Mégiscsak jó befektetés lett a napelem és a hőszivattyú. Bár nem tom honnan vették hogy a lakosság háromnegyede kijön a limitből, szerintem nem. Nekem mindenesetre közel a duplája volt mindkettő. És nem nagy ház. Gáz csak a fűtésre, villany minden másra.
Nem az lényeg hogy nincs elég, lenne csak a mocskos libsi cimboráid a fasz szankciójukkal a mi faszunkkal is verik a csalánt. Nekik nyugodt légy nem lesz drágább az élet. De majd csak felfogod lassanként hogy az idióta brüsszeli faszok minket szivatnak egyszerű állampolgárokat, de te ezt ugysem fogod fel mert csask orbánozásig tudsz eljutni. Menj és reklamálj a haverjaidnál akik még most sem látják be mekkora taplók. Mondjuk én az összes emelt árat veletek fizettetném meg akik ujjongtatok a hülye intézkedésekért meg állandóan a büntessük meg az oroszt szajkóztátok de most már csak kapisgáljátok hogy a nagy pofátokért az orosz fog büntetni. Nem kicsit.
Tudod,erre szokták mondani hogy dolgozz annyit hogy nyugdíjasként ne a nyugdíjból kelljen megélni.Te is így fogsz járni,mérnökként kevesebbért dolgozol mint egy segédmunkás.Így se megtakarításod se jó nyugdíj nem lesz.Ezért nem a kormány a felelős.
Ja,a javelinekkel is ez volt,meg a 777 esekkel,hogy mekkora csodafegyver.Oszt azota is hatralnak az ukrik.
Az aresztovics meg ugyanugy szinesz-blogger mint az ukran kormany 3/4 e.Amugy nem az volt hogy kifogytak az oroszok a losrbol,elelembol tankokbol,mindenbol es eltort a gerincuk?
Azer igy is kszedtek egy gorogorszagnyi ipari kozpontot es tengerpartot ukribol 3 honap alatt.
Te gerincelenul menni sem tudsz. 😂
"Eddig teli pofával azon röhögött bayerzsolt, bohárdani, meg az összes megafonos segédhernyó, hogy Németországban takarékoskodnak az energiahordozókkal. Ma Gulyás Gergely a kormányinfón felszólította Magyarország lakosságát, hogy spóroljanak az árammal és a gázzal, mert nincs elég."
Ja: így, megemelve sincs egészen 150 ezer pénz a havi járandósága. Király, mi?
Kaját vásárolni meg ő jár a boltba, így frankón érzi hogy szart sem ér egy egész élet munkája... Hála tetves kormányunk csodás gazdaságpolitikájának.
Tudok egyelőre venni amit akarok, normál igényekkel. Akinek magasabb az igénye hajtson érte. Neked meg nekem pont elég ami van. Na ezek után nem nagy meló a kicsit több, jobb, azt lehet vigyorogni a sok pénz csinálón... Akiknek a rohadtsok is kevés. :)
csak azt lopják el amit tudnak, se többet se kevesebbet
ha pörög a gazdaság akkor egyértelműen többet tudnak zsebbe tenni
ha nem épül semmi akkor persze hogy nem tudnak sumákolni
csak azt nézd meg mennyi mindent tudsz vásárolni, sajnos az utóbbi 2 év szopó. de nem csak nálunk mindenhol
Na ezt a mentalitást szeretném látni akkor is mikor a rajtad(merthogy állítólag rendesen adózol?!?), rajtunk, viktorodék gazdagodnak! Annak miért nem a kurva anyját? Pedig ő pont a te/ti hátunkon gazdagodtak/ik...
Egyébként meg az én adómból (is) van a rezsicsökkentés - életemben mindig teljes munkabérre voltam bejelentve, így fizettem is utána amit kell. Sőt: készülök a nyugdíjra, akkor lesz majd igazi habzsi-dőzsi! 😂
Öreg neked csíp a pisi, kaksi, meg a töltött cigi füstje, de ennek ellenére gondolom teljes hithűen veszed, a farhátat, meg tanlolod a rötyót budget benyával.
Nem az lényeg hogy nincs elég, lenne csak a mocskos libsi cimboráid a fasz szankciójukkal a mi faszunkkal is verik a csalánt. Nekik nyugodt légy nem lesz drágább az élet. De majd csak felfogod lassanként hogy az idióta brüsszeli faszok minket szivatnak egyszerű állampolgárokat, de te ezt ugysem fogod fel mert csask orbánozásig tudsz eljutni. Menj és reklamálj a haverjaidnál akik még most sem látják be mekkora taplók. Mondjuk én az összes emelt árat veletek fizettetném meg akik ujjongtatok a hülye intézkedésekért meg állandóan a büntessük meg az oroszt szajkóztátok de most már csak kapisgáljátok hogy a nagy pofátokért az orosz fog büntetni. Nem kicsit.
Az aresztovics meg ugyanugy szinesz-blogger mint az ukran kormany 3/4 e.Amugy nem az volt hogy kifogytak az oroszok a losrbol,elelembol tankokbol,mindenbol es eltort a gerincuk?
Azer igy is kszedtek egy gorogorszagnyi ipari kozpontot es tengerpartot ukribol 3 honap alatt.
Te gerincelenul menni sem tudsz. 😂
https://index.hu/kulfold/2022/...
Kaját vásárolni meg ő jár a boltba, így frankón érzi hogy szart sem ér egy egész élet munkája... Hála tetves kormányunk csodás gazdaságpolitikájának.
Azt már idén kétszer is emelték!
ha pörög a gazdaság akkor egyértelműen többet tudnak zsebbe tenni
ha nem épül semmi akkor persze hogy nem tudnak sumákolni
csak azt nézd meg mennyi mindent tudsz vásárolni, sajnos az utóbbi 2 év szopó. de nem csak nálunk mindenhol
Bar ha azon is prüncognel azon jot rohognek mostmar 24 bol 26 on vityan kattogsz. 😆
BÁRKI, a vezér mind megszopat
és eddig bárki volt a vezérünk mind geci volt, párttól és személytől függetlenül